Hondenworkshops

Tijdens Animal Event 2024 namen baasjes en honden deel aan verschillende hondenworkshops. Of je nu meer wilde leren op het gebied van hondenfotografie, agility, clickertraining of frisbee, voor ieder was wat wils! Een boel baasjes zijn vol nieuwe kennis weer huiswaarts gekeerd na een workshop van een van de experts. 

Overzicht van alle hondenworkshops:

Ready! Set! Rally O!

Prins Workshoppiste 

Zaterdag van 14:00-14:30 

Inschrijven? Ja, 16 plaatsen per workshop

Denk je bij het horen van Obedience/gehoorzaamheid, is dat niet wat saai? Niet bij Rally-O(bedience), vrij vertaald snelle gehoorzaamheid. Bij Rally-O draait het er om dat je samen met je hond een uitdagend parcours loopt waarin je verschillende opdrachten uitvoert die je op de bordjes in het parcours tegenkomt. De opdrachten volgen zich in rap tempo op en hiermee kun je eindeloos variëren.

Dock Diving

Strand

Vrijdag gehele dag
Zaterdag gehele dag
Zondag gehele dag

Inschrijven? Niet nodig

Dock Diving is een spectaculaire sport, waarbij de honden (veilig!) in een bak water springen. Tijdens Animal Event 2024 kan jouw hond een poging wagen. Het is een groot plezier voor twee en het schept een goede band tussen hond en baas. Alle honden vanaf 15 maanden die kunnen zwemmen kunnen meedoen.

Fun & Nosework!

Prins Workshoppiste 

Zaterdag van 14:30-15:00

Inschrijven? Ja, 8 deelnemers per workshop

Fun & Nosework staat in het teken van plezier, samenwerken, vertrouwen en kennismaken met verschillende takken van de hondentraining/-sport. Tijdens de workshop wordt het aanleren van trucjes behandeld, worden de eerste stappen in balans & coördinatie gezet en wordt er gesnuffeld aan neus- en hersenwerk.

Dogdance met props

Prins Workshoppiste 

Vrijdag van 15:00-15:30

Inschrijven? Ja, 10 plaatsen per workshop

Deze workshop is bij voorkeur geschikt voor zij die de basis workshop dogdance al ooit eens hebben gedaan of als je gewoon wat leuke trucjes wil leren aan je hond. De workshop heet “Dogdance met props”, we gaan dus werken met attributen. Hoe leg je een rode loper uit. Wat voor moves kan je doen met een stok. Target op afstand, hoe begin je. En hoe kan je jouw hond zelfstandig een grote ronde laten lopen in de ring. Deze oefeningen zou je zomaar kunnen toevoegen aan jouw dansroutine uit de andere workshop. Het hoeft niet, maar leuk wordt het zeker!

Catch Me

Promenade

Vrijdag gehele dag
Zaterdag gehele dag
Zondag gehele dag

Inschrijven? Niet nodig

Hoe snel kan jouw hond reageren? De Farm Food hondenracebaan is een leuk spel om dit te testen. Plezier staat hierbij voorop. Het wordt niet voor niets de ‘Catch met if you can fun race’ genoemd.

Hier komen

Prins Workshoppiste 

Zondag van 15:30-16:00

Inschrijven? Ja, 10 deelnemers per workshop

Hier komen is wellicht één van de belangrijkste oefeningen waarvan we willen dat de hond dit perfect uitvoert. Want wie wil er nu niet dat zijn hond komt als je hem roept. Hier = Feest! Er zijn heel veel oefeningen en spelletjes om je hond een een leuke en betrouwbare “hier” aan te leren. Tijdens de workshop worden een aantal van deze tips behandeld, waar je thuis weer verder mee kan trainen.

Suppen met je hond

Strand

Vrijdag gehele dag
Zaterdag gehele dag
Zondag gehele dag

Inschrijven? Niet nodig

Geniet samen met je hond van een tochtje op het water op een sup van HondenSup Loosdrecht. Tijdens deze suples krijg je les op extra stabiele planken die uitermate geschikt zijn voor het meenemen van je hond.

Brainzz to Tailzz

Prins Workshoppiste 

Zondag van 14:00-14:30 

Inschrijven? Ja, 7 deelnemers per workshop

In deze workshop wordt gewerkt met de 5 vrijheden van honden; horen, zien, proeven, ruiken en voelen. Zoals de naam al doet vermoeden, komt alles aan bod. Van de hersenen tot aan het puntje van de staart. En als ze geen staart hebben zien we het wel aan hun wiebelkontje. Door verschillende oefeningen moeten de honden zelf nadenken en hun hele lijf gebruiken.

Hersenwerk

Prins Workshoppiste 

Vrijdag van 12:00-12:30 

Inschrijven? Ja, 8 deelnemers per workshop

Daag je hond mentaal uit! Deze workshop is een geweldige manier om de mentale stimulatie van je hond te vergroten, wat essentieel is voor zijn algehele welzijn. Tijdens deze workshops wordt er aan de slag gegaan met huis, tuin en keuken materialen zodat je thuis ook aan de slag kunt.

Fun parcours!

Prins Workshoppiste 

Vrijdag van 13:30-14:00
Zaterdag van 15:30-16:00

Inschrijven? Ja, 4 deelnemers per workshop

Let op! Voor deze workshop dient je hond minimaal 1 jaar oud te zijn. 

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met een klein parcours. Maak kennis met verschillende soorten obstakels. Een workshop waarbij plezier voor jou en je hond voorop staat! Een geweldige manier om de band tussen jou en je viervoeter te versterken.

Snuitgolf

Prins Workshoppiste

Vrijdag van 16:00-16:30
Zaterdag van 13:30-14:00

Inschrijven? Ja, 8 deelnemers per workshop

Snuitgolf is precies wat het zegt. Golfen met je snuit. We gaan de hond leren om met zijn neus een bal over een parcours te duwen om uiteindelijk uit te komen bij de hole. Ook kun je met deze activiteit makkelijk thuis en binnen aan de slag. Ga jij voor een hole-in-one?

Snuffelen aan detectie!

Prins Workshoppiste 

Zaterdag van 13:00-13:30 

Zondag van 13:00-13:30 

Inschrijven? Ja, 8 plaatsen per workshop

Bij detectie leren honden een specifieke stof zoeken en verwijzen. De hondensport is gebaseerd op het werk van detectiehonden in de praktijk, honden zoeken samen met hun geleider naar drugs, geld, explosieven. Detectietraining is geschikt voor alle honden. Tijdens de workshop maak je kennis met de basis principes van de detectietraining en werk je samen en maak je plezier met je hond.

Dogdance voor beginners

Prins Workshoppiste 

Vrijdag van 13:00-13:30 
Zaterdag van 16:00-16:30 
Zondag van 13:30-14:00

Inschrijven? Ja, 10 plaatsen per workshop

In deze workshop maak je een begin met Dog Dance. Slalom tussen de benen door, rondje om je heen, om een voorwerp heen lopen. Dit zijn een aantal voorbeelden om tot een heuse dansroutine te komen met je beste vriend. Als je al een aantal oefeningen beheerst, is dat geen probleem. Dan wordt ter plekke gekeken hoe je de oefeningen naar een hoger niveau kunt tillen.

Treibball goals

Prins Workshoppiste 

Zaterdag van 11:30-12:00

Inschrijven? Ja, 16 plaatsen per workshop

Je hond met zijn neus tegen een bal leren duwen is nog wel een keer aangeleerd, maar je hond daadwerkelijk ook balbeheersing leren krijgen, dat is de echte uitdaging! Bij treibball draait het erom dat de hond een aantal ballen naar de eigenaar in het goal leert te duwen. Hierbij draait het niet alleen om hoe snel de ballen naar het goal worden geduwd, maar meer nog om hoe de ballen worden geduwd door de hond en hoeveel cue’s hiervoor nodig zijn door de eigenaar.

Do as I do, klaar voor de start!

Prins Workshoppiste 

Vrijdag van 11:30-12:00 en 14:00-14:30 

Zondag van 14:30-15:00 

Inschrijven? Ja, op vrijdag 10 deelnemers per workshop en op zondag 6 deelnemers

Met de methode Do as I Do leren honden sneller, generaliseren ze meer en onthouden ze de geleerde actie langer dan met andere methodes. Do as I Do is gebaseerd op de sociaal-cognitieve vaardigheden van honden, met name op hun aanleg om van mensen te leren. Met deze methode leren honden nieuw gedrag door hun baasjes te observeren en te imiteren.

Kanovaren

Strand

Vrijdag gehele dag
Zaterdag gehele dag
Zondag gehele dag

Inschrijven? Niet nodig

Wist je dat het ook mogelijk is om samen met je hond in een kano te stappen? Ervaar het tijdens Animal Event 2023. Stap samen met je viervoeter in een kano en geniet van een tochtje over het meer.

Escape Rooms

Promenade

Vrijdag gehele dag
Zaterdag gehele dag
Zondag gehele dag

Inschrijven? Niet nodig

Na het succes van afgelopen jaren zijn er ook dit jaar weer verschillende speciaal ingerichte escaperooms te spelen. Los samen met je hond uitdagende puzzels en opdrachten op en speel je vrij.

Hondenfotografie tips & tricks

Prins Workshoppiste 

Vrijdag van 11:00-11:45 en van 15:30-16:00
Zaterdag van 11:00-11:45 
Zondag van 11:00-11:45 

Inschrijven? Ja, 8 plaatsen per workshop

In deze workshop geeft hondenfotografe Lotte van Alderen (Foscofotografie) laagdrempelige tips en tricks over hoe je het beste honden kunt fotograferen. Neem je eigen camera mee en ga zelf aan de slag tijdens deze praktijkgerichte workshop waarbij plezier voorop staat. Na een half uur in de ring, neemt Lotte je het laatste kwartiertje mee naar het water voor gave actiefoto’s!

Apenkooien!

Aan de Promenade tussen de area’s Strand en Eiland

Vrijdag gehele dag
Zaterdag gehele dag
Zondag gehele dag

Inschrijven? Er kan ter plekke ingeschreven worden.

Apenkooien is een leuk en uitdagend parcours vol balanstraining en zoekspelletjes voor honden. Het is voor de hond goed voor de socialisatie met vreemde objecten, het bewuster worden van het lichaam én het samenwerken met het baasje. 

Flyball Nederlandse bak

Prins Workshoppiste 

Zaterdag 12:00-12:30

Inschrijven? Ja, 10 plaatsen per workshop

Bij flyball springen de honden over vier hindernissen, vervolgens activeren zij een apparaat waardoor een bal vrijkomt en brengen deze bal terug over de hindernissen bij de handler. De Nederlandse bak heeft een arm waarop cupjes zijn bevestigd waarin de bal zit. Deze wordt geactiveerd doordat de hond met een van zijn voorpoten op een plankje drukt.

Flyball FCI box

Prins Workshoppiste 

Zondag 16:00-16:30

InschrijvenJa, 10 plaatsen per workshop

Bij flyball springen de honden over vier hindernissen, vervolgens activeren zij een apparaat waardoor een bal vrijkomt en brengen deze bal terug over de hindernissen bij de handler. Bij de FCI box komt de bal los doordat de hond tijdens het draaien op het apparaat een ‘shoot’ activeert waardoor de bal los komt.

Dogfrisbee

Prins Workshoppiste 

Zaterdag 15:00-15:30

Zondag 12:00-12:30 en 15:00-15:30

Inschrijven? Ja, 8 plaatsen per workshop

Dogfrisbee is een uniek samenspel tussen mens en hond. De sport is geschikt voor (bijna) elk hondenras en kan door nagenoeg elke hondenliefhebber worden beoefend. Tijdens deze workshop leren we je gooitechnieken en trucjes met de hond in combinatie met de frisbee.  

Clickertraining

Prins Workshoppiste 

Vrijdag 12:30-13:00

Zaterdag 12:30-13:00

Zondag 11:30-12:00

Inschrijven? Ja, 8 plaatsen per workshop

Deze bijzondere workshop wordt geleid door ervaren instructeurs van Dutch Cell Dogs, normaal te vinden in de unieke omgeving van de gevangenis. Leer van deze professionals, wiens vaardigheden zijn verfijnd in de meest ongewone omstandigheden. Mis deze unieke kans niet om te leren van de besten, waarbij de instructeurs normaal gesproken achter de tralies staan, maar nu jou en je hond helpen om een onvergetelijke ervaring te beleven.

Basistraining agility

Prins Workshoppiste 

Vrijdag 14:30-15:00

Inschrijven? Ja, 20 plaatsen per workshop

Dogfrisbee is een uniek samenspel tussen mens en hond. De sport is geschikt voor (bijna) elk hondenras en kan door nagenoeg elke hondenliefhebber worden beoefend. Tijdens deze workshop leren we je gooitechnieken en trucjes met de hond in combinatie met de frisbee.  

Hondenworkshops

Tijdens Animal Event 2024 namen baasjes en honden deel aan verschillende hondenworkshops. Of je nu meer wilde leren op het gebied van hondenfotografie, agility, clickertraining of frisbee, voor ieder was wat wils! Een boel baasjes zijn vol nieuwe kennis weer huiswaarts gekeerd na een workshop van een van de experts. 

Overzicht van alle hondenworkshops:

Ready! Set! Rally O!

Prins Workshoppiste 

Zaterdag van 14:00-14:30

Inschrijven? Ja, 16 plaatsen per workshop

Denk je bij het horen van Obedience/gehoorzaamheid, is dat niet wat saai? Niet bij Rally-O(bedience), vrij vertaald snelle gehoorzaamheid. Bij Rally-O draait het er om dat je samen met je hond een uitdagend parcours loopt waarin je verschillende opdrachten uitvoert die je op de bordjes in het parcours tegenkomt. De opdrachten volgen zich in rap tempo op en hiermee kun je eindeloos variëren.

Dock Diving

Strand

Vrijdag gehele dag
Zaterdag gehele dag
Zondag gehele dag

Inschrijven? Niet nodig

Dock Diving is een spectaculaire sport, waarbij de honden (veilig!) in een bak water springen. Tijdens Animal Event 2024 kan jouw hond een poging wagen. Het is een groot plezier voor twee en het schept een goede band tussen hond en baas. Alle honden vanaf 15 maanden die kunnen zwemmen kunnen meedoen.

Fun & Nosework!

Prins Workshoppiste 

Zaterdag van 14:30-15:00

Inschrijven? Ja, 8 deelnemers per workshop

Fun & Nosework staat in het teken van plezier, samenwerken, vertrouwen en kennismaken met verschillende takken van de hondentraining/-sport. Tijdens de workshop wordt het aanleren van trucjes behandeld, worden de eerste stappen in balans & coördinatie gezet en wordt er gesnuffeld aan neus- en hersenwerk.

Dogdance met props

Prins Workshoppiste 

Vrijdag van 15:00-15:30

Inschrijven? Ja, 10 plaatsen per workshop

Deze workshop is bij voorkeur geschikt voor zij die de basis workshop dogdance al ooit eens hebben gedaan of als je gewoon wat leuke trucjes wil leren aan je hond. De workshop heet “Dogdance met props”, we gaan dus werken met attributen. Hoe leg je een rode loper uit. Wat voor moves kan je doen met een stok. Target op afstand, hoe begin je. En hoe kan je jouw hond zelfstandig een grote ronde laten lopen in de ring. Deze oefeningen zou je zomaar kunnen toevoegen aan jouw dansroutine uit de andere workshop. Het hoeft niet, maar leuk wordt het zeker!

Catch Me

Promenade

Vrijdag gehele dag
Zaterdag gehele dag
Zondag gehele dag

Inschrijven? Niet nodig

Hoe snel kan jouw hond reageren? De Farm Food hondenracebaan is een leuk spel om dit te testen. Plezier staat hierbij voorop. Het wordt niet voor niets de ‘Catch met if you can fun race’ genoemd.

Hier komen

Prins Workshoppiste 

Zondag van 15:30-16:00

Inschrijven? Ja, 10 deelnemers per workshop

Hier komen is wellicht één van de belangrijkste oefeningen waarvan we willen dat de hond dit perfect uitvoert. Want wie wil er nu niet dat zijn hond komt als je hem roept. Hier = Feest! Er zijn heel veel oefeningen en spelletjes om je hond een een leuke en betrouwbare “hier” aan te leren. Tijdens de workshop worden een aantal van deze tips behandeld, waar je thuis weer verder mee kan trainen.

Suppen met je hond

Strand

Vrijdag gehele dag
Zaterdag gehele dag
Zondag gehele dag

Inschrijven? Niet nodig

Geniet samen met je hond van een tochtje op het water op een sup van HondenSup Loosdrecht. Tijdens deze suples krijg je les op extra stabiele planken die uitermate geschikt zijn voor het meenemen van je hond.

Brainzz to Tailzz

Prins Workshoppiste 

Zondag van 14:00-14:30

Inschrijven? Ja, 7 plaatsen per workshop

In deze workshop wordt gewerkt met de 5 vrijheden van honden; horen, zien, proeven, ruiken en voelen. Zoals de naam al doet vermoeden, komt alles aan bod. Van de hersenen tot aan het puntje van de staart. En als ze geen staart hebben zien we het wel aan hun wiebelkontje. Door verschillende oefeningen moeten de honden zelf nadenken en hun hele lijf gebruiken.

Hersenwerk

Prins Workshoppiste 

Vrijdag van 12:00-12:30

Inschrijven? Ja, 8 deelnemers per workshop

Daag je hond mentaal uit! Deze workshop is een geweldige manier om de mentale stimulatie van je hond te vergroten, wat essentieel is voor zijn algehele welzijn. Tijdens deze workshops wordt er aan de slag gegaan met huis, tuin en keuken materialen zodat je thuis ook aan de slag kunt.

Fun parcours!

Prins Workshoppiste 

Vrijdag van 13:30-14:00
Zaterdag van 15:30-16:00

Inschrijven? Ja, 4 deelnemers per workshop

Let op! Voor deze workshop dient je hond minimaal 1 jaar oud te zijn.

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met een klein parcours. Maak kennis met verschillende soorten obstakels. Een workshop waarbij plezier voor jou en je hond voorop staat! Een geweldige manier om de band tussen jou en je viervoeter te versterken.

Snuitgolf

Prins Workshoppiste

Vrijdag van 16:00-16:30
Zaterdag van 13:30-14:00

Inschrijven? Ja, 8 deelnemers per workshop

Snuitgolf is precies wat het zegt. Golfen met je snuit. We gaan de hond leren om met zijn neus een bal over een parcours te duwen om uiteindelijk uit te komen bij de hole. Ook kun je met deze activiteit makkelijk thuis en binnen aan de slag. Ga jij voor een hole-in-one?

Snuffelen aan detectie!

Prins Workshoppiste 

Zaterdag van 13:00-13:30

Zondag van 13:00-13:30

Inschrijven? Ja, 8 plaatsen per workshop

Bij detectie leren honden een specifieke stof zoeken en verwijzen. De hondensport is gebaseerd op het werk van detectiehonden in de praktijk, honden zoeken samen met hun geleider naar drugs, geld, explosieven. Detectietraining is geschikt voor alle honden. Tijdens de workshop maak je kennis met de basis principes van de detectietraining en werk je samen en maak je plezier met je hond.

Dogdance voor beginners

Prins Workshoppiste 

Vrijdag van 13:00-13:30
Zaterdag van 16:00-16:30
Zondag van 13:30-14:00

Inschrijven? Ja, 10 plaatsen per workshop

In deze workshop maak je een begin met Dog Dance. Slalom tussen de benen door, rondje om je heen, om een voorwerp heen lopen. Dit zijn een aantal voorbeelden om tot een heuse dansroutine te komen met je beste vriend. Als je al een aantal oefeningen beheerst, is dat geen probleem. Dan wordt ter plekke gekeken hoe je de oefeningen naar een hoger niveau kunt tillen.

Treibball goals

Prins Workshoppiste 

Zaterdag van 11:30-12:00

Inschrijven? Ja, 16 plaatsen per workshop

Je hond met zijn neus tegen een bal leren duwen is nog wel een keer aangeleerd, maar je hond daadwerkelijk ook balbeheersing leren krijgen, dat is de echte uitdaging! Bij treibball draait het erom dat de hond een aantal ballen naar de eigenaar in het goal leert te duwen. Hierbij draait het niet alleen om hoe snel de ballen naar het goal worden geduwd, maar meer nog om hoe de ballen worden geduwd door de hond en hoeveel cue’s hiervoor nodig zijn door de eigenaar.

Do as I do, klaar voor de start!

Prins Workshoppiste 

Vrijdag van 11:30-12:00 en 14:00-14:30

Zondag van 14:30-15:00

Inschrijven? Ja, op vrijdag 10 deelnemers per workshop en op zondag 6 deelnemers

Met de methode Do as I Do leren honden sneller, generaliseren ze meer en onthouden ze de geleerde actie langer dan met andere methodes. Do as I Do is gebaseerd op de sociaal-cognitieve vaardigheden van honden, met name op hun aanleg om van mensen te leren. Met deze methode leren honden nieuw gedrag door hun baasjes te observeren en te imiteren.

Kanovaren

Strand

Vrijdag gehele dag
Zaterdag gehele dag
Zondag gehele dag

Inschrijven? Niet nodig

Wist je dat het ook mogelijk is om samen met je hond in een kano te stappen? Ervaar het tijdens Animal Event 2024. Stap samen met je viervoeter in een kano en geniet van een tochtje over het meer.

Escape Rooms

Promenade

Vrijdag gehele dag
Zaterdag gehele dag
Zondag gehele dag

Inschrijven? Niet nodig

Na het succes van afgelopen jaren zijn er ook dit jaar weer verschillende speciaal ingerichte escaperooms te spelen. Los samen met je hond uitdagende puzzels en opdrachten op en speel je vrij.

Hondenfotografie tips & tricks

Prins Workshoppiste 

Vrijdag van 11:00-11:45  en 15:30-16:15
Zaterdag van 11:00-11:45 
Zondag van 11:00-11:45  

Inschrijven? Ja, 8 plaatsen per workshop

In deze workshop geeft hondenfotografe Lotte van Alderen (Foscofotografie) laagdrempelige tips en tricks over hoe je het beste honden kunt fotograferen. Neem je eigen camera mee en ga zelf aan de slag tijdens deze praktijkgerichte workshop waarbij plezier voorop staat. Na een half uur in de ring, neemt Lotte je het laatste kwartiertje mee naar het water voor gave actiefoto’s!

Apenkooien!

Aan de Promenade tussen de area’s Strand en Eiland 

Vrijdag de gehele dag

Zaterdag de gehele dag

Zondag de gehele dag

Inschrijven? Er kan ter plekke ingeschreven worden.

Apenkooien is een leuk en uitdagend parcours vol balanstraining en zoekspelletjes voor honden. Het is voor de hond goed voor de socialisatie met vreemde objecten, het bewuster worden van het lichaam én het samenwerken met het baasje. 

Flyball Nederlandse bak

Prins Workshoppiste

Zaterdag 12:00 – 12:30

Inschrijven? Ja, 10 plaatsen per workshop

Bij flyball springen de honden over vier hindernissen, vervolgens activeren zij een apparaat waardoor een bal vrijkomt en brengen deze bal terug over de hindernissen bij de handler. De Nederlandse bak heeft een arm waarop cupjes zijn bevestigd waarin de bal zit. Deze wordt geactiveerd doordat de hond met een van zijn voorpoten op een plankje drukt.

Flyball FCI box

Prins Workshoppiste 

Zondag 16:00-16:30

Inschrijven? Ja, 10 plaatsen per workshop

Bij flyball springen de honden over vier hindernissen, vervolgens activeren zij een apparaat waardoor een bal vrijkomt en brengen deze bal terug over de hindernissen bij de handler. Bij de FCI box komt de bal los doordat de hond tijdens het draaien op het apparaat een ‘shoot’ activeert waardoor de bal los komt.

Basistraining agility

Prins Workshoppiste

Vrijdag 14:30-15:00

Inschrijven? Ja, 20 plaatsen per workshop

Dogfrisbee is een uniek samenspel tussen mens en hond. De sport is geschikt voor (bijna) elk hondenras en kan door nagenoeg elke hondenliefhebber worden beoefend. Tijdens deze workshop leren we je gooitechnieken en trucjes met de hond in combinatie met de frisbee.  

Dogfrisbee

Prins Workshoppiste

Zaterdag 15:00-15:30
Zondag 12:00-12:30 en 15:00-15:30

Inschrijven? Ja, 8 plaatsen per workshop

Dogfrisbee is een uniek samenspel tussen mens en hond. De sport is geschikt voor (bijna) elk hondenras en kan door nagenoeg elke hondenliefhebber worden beoefend. Tijdens deze workshop leren we je gooitechnieken en trucjes met de hond in combinatie met de frisbee.  

Clickertraining

Prins Workshoppiste

Vrijdag 12:30-13:00
Zaterdag 12:30-13:00
Zondag 11:30-12:00

Inschrijven? Ja, 8 plaatsen per workshop

Deze bijzondere workshop wordt geleid door ervaren instructeurs van Dutch Cell Dogs, normaal te vinden in de unieke omgeving van de gevangenis. Leer van deze professionals, wiens vaardigheden zijn verfijnd in de meest ongewone omstandigheden. Mis deze unieke kans niet om te leren van de besten, waarbij de instructeurs normaal gesproken achter de tralies staan, maar nu jou en je hond helpen om een onvergetelijke ervaring te beleven

Schrijf je in voor workshops

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de beschikbaarheid van plaatsen in workshops. We doen ons best om een actueel overzicht te presenteren op de website, maar dit biedt geen garanties op beschikbare plaatsen. Elke inschrijving wordt handmatig verwerkt en je ontvangt een persoonlijke bevestiging waarin we laten weten of er nog plek is.

Vul hier de gegevens van je hond in, indien je jouw hond meeneemt naar Animal Event en samen deel wilt nemen aan workshops
Geen hond mee? Dan mag je deze stap overslaan.
Let op! Het is toegestaan om samen met je hond aan maximaal 2 workshops per dag deel te nemen. Je kunt eventueel nog 4 extra workshops van voorkeur aangeven. Indien keuze 1 en 2 vol zitten, proberen we je in te delen op een van de andere aangegeven opties.

Schrijf je in voor workshops

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de beschikbaarheid van plaatsen in workshops. We doen ons best om een actueel overzicht te presenteren op de website, maar dit biedt geen garanties op beschikbare plaatsen.

 

Elke inschrijving wordt handmatig verwerkt en je ontvangt een persoonlijke bevestiging waarin we laten weten of er nog plek is.

Vul hier de gegevens van je hond in, indien je jouw hond meeneemt naar Animal Event en samen deel wilt nemen aan workshops
Geen hond mee? Dan mag je deze stap overslaan.
Let op! Het is toegestaan om samen met je hond aan maximaal 2 workshops per dag deel te nemen. Je kunt eventueel nog 4 extra workshops van voorkeur aangeven. Indien keuze 1 en 2 vol zitten, proberen we je in te delen op een van de andere aangegeven opties.