Header veelgestelde vragen 2019

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen over Animal Event.

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Moet ik een entreekaart voor mijn (hulp)hond kopen?

Animal Event vraagt een kleine vergoeding voor bezoekende honden. Dit is nodig om te voorzien in de groeiende vraag naar meer mogelijkheden om actief met je hond deel te nemen aan Animal Event. Bijkomend voordeel is ook dat het fors toegenomen aantal honden op het evenement hierdoor ook weer wat wordt beperkt.

Voor hulphonden hoeft geen entreekaart gekocht te worden, mits de hond goed zichtbaar is aangeduid als hulphond, bijvoorbeeld door middel van een opvallend hesje.

Klik hier voor meer informatie.

Mag ik fotograferen op Animal Event?

Foto’s die tijdens Animal Event gemaakt zijn voor eigen gebruik mogen niet commercieel gebruikt worden. Animal Event heeft een eigen fotograaf waar je desgewenst foto’s kunt bestellen.

Is Animal Event toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers?

Voor minder valide bezoekers en rolstoelgebruikers is Animal Event toegankelijk. De Promenade (belangrijkste wandelroute) is geasfalteerd en daardoor goed toegankelijk. De vijf area’s bestaan uit gras en zand waar aanpassingen zijn gedaan om deze rolstoelvriendelijk te maken. Wij adviseren te allen tijden een helpende hand van een begeleider.

Mag ik mijn hond meenemen?

Honden zijn van harte welkom op Animal Event, mits ze aangelijnd zijn en de hondenpoep opgeruimd wordt. Tevens is het verplicht om een hondenticket aan te schaffen, dit is mogelijk in de ticketshop of aan de kassa. Een slipketting, prikhalsband of elektrische halsband is verboden. We adviseren vanwege de hondendrukte om geen flexi lijn te gebruiken, maar een normale korte hondenriem of looplijn. Let op: je moet het inentingsbewijs of een titeerbepaling van je hond kunnen tonen. De organisatie heeft het recht om loslopende honden en hun eigenaren buiten te sluiten van het evenement. Bij de konijnen en cavia’s en in de bussafari naar het naastgelegen Safaripark zijn honden helaas niet toegestaan, je kunt je hond dan onderbrengen in de bemande hondenkennel. Lees vooraf de tips en adviezen over het meenemen van je hond naar Animal Event.

Waar en vanaf wanneer kan ik entreekaarten bestellen?

Op dit moment is het nog niet bekend vanaf welke datum de voorverkoop van de entreekaarten start.

Wanneer jij jouw entreekaart bestelt in de voorverkoop profiteer je van een voorverkoop-korting. Entreekaarten zijn, indien voorradig, tevens verkrijgbaar aan de kassa van het evenement.

Klik hier voor meer informatie over toegangsprijzen.