2016 Animal Event

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen over Animal Event.

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wanneer is het programma van Animal Event bekend?

In de aanloop van Animal Event worden wekelijks nieuwe programma-onderdelen bekend gemaakt, die ook allemaal te vinden zijn in het clinicgever-overzicht. Medio maart wordt het tijdschema bekend gemaakt met de tijden van alle demonstraties, shows en clinics.

Mag ik mijn hond meenemen?

Honden zijn van harte welkom op Animal Event, mits ze aangelijnd zijn en de hondenpoep opgeruimd wordt. Een slipketting, prikhalsband of elektrische halsband is verboden. We adviseren vanwege de hondendrukte om geen flexi lijn te gebruiken, maar een normale korte hondenriem of looplijn. Let op: je moet het inentingsbewijs of een titeerbepaling van je hond kunnen tonen. De organisatie heeft het recht om loslopende honden en hun eigenaren buiten te sluiten van het evenement. Bij de konijnen en cavia’s en in de bussafari naar het naastgelegen Safaripark zijn honden helaas niet toegestaan, je kunt je hond dan onderbrengen in de bemande hondenkennel. Lees vooraf de tips en adviezen over het meenemen van je hond naar Animal Event.

Hoe kom ik in het bezit van een actiecode?

Met een actiecode kun je een entreekaart bestellen met 20% korting (berekend over de kassaprijs). Actiecodes worden uitgegeven door diverse sponsoren en partners, zoals onder andere Hart voor Dieren, Penny en Royal Canin. De organisatie van Animal Event geeft geen actiecodes uit.

Kun je met een entreekaart voor Animal Event ook het Safaripark bezoeken?

Een entreekaart voor Animal Event biedt geen toegang tot Safaripark Beekse Bergen. Je kunt vanaf Animal Event wel op de bus stappen voor een Bussafari van een uur. Na afloop stap je weer uit bij Animal Event. Honden zijn helaas niet toegestaan in de bussafari. Je kunt je hond onderbrengen in de bemande hondenkennel op het terrein.

Waar en vanaf wanneer kan ik entreekaarten bestellen?

Entreekaarten voor Animal Event zijn vanaf 1 februari te bestellen via deze site. Wanneer jij jouw entreekaart besteld in de voorverkoop profiteer je van een voorverkoop-korting. Entreekaarten zijn, indien voorradig, tevens verkrijgbaar aan de kassa van het evenement.