Andre de Jong

Dancing Paws bestaat uit Andre en Noraly de Jong en wonen sinds 2022 in Heel (Limburg). Andre komt uit Valkenswaard en heeft al bijna 25 jaar honden en is inmiddels ruim 15 jaar instructeur. Met zijn Border Collies was Andre vooral te vinden op Agility wedstrijden totdat hij besmet raakte met het “Dogdance virus” en de overstap maakte naar wedstrijden Dogdance en zich liet bijscholen tot Dogdance intructeur. Noraly komt oorspronkelijk uit Geffen en heeft nu ongeveer 10 jaar Border Collies waarmee zij regelmatig meedoet aan diverse wedstrijden Agility, Obedience, Dogdance en ook haar honden uitbrengt op shows. Inmiddels is ook Noraly instructeur.

 

Dancing Paws bestaat sinds 1 januari 2013 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige hondenschool, waar naast Dogdance, nu ook lessen worden gegeven in opvoeden van honden, Obedience, Fun-classes, pre-agility en Rally Freestyle. Het aanbod wordt in de toekomst nog verder uitgebreid. Naast de hondenschool is Dancing Paws ook te vinden op hondenevenementen waar zij demo’s en workshops geven.

 

Binnen Dogdance is Andre zeker geen onbekende, niet zozeer als deelnemer in de hogere klasse van de sport, maar wel als instructeur, trainer, coach, bestuurslid en sinds 2022 commissielid dogdance bij Raad van Beheer. Deelnemen aan een workshop van Andre staat garant voor in eerste instantie plezier en daarnaast zullen de deelnemers een goed beeld krijgen wat Dogdance inhoudt en wat voor fantastische sport dat is. O ja, je steekt er ook nog wat van op.

 

Wanneer kan je Andre vinden op Animal Event 2024?

Andre is alle dagen aanwezig bij Animal Event waarbij hij een workshop dogdance voor beginners geeft in de Prins Workshoppiste. Op vrijdag 3 mei voegt hij hier voor de wat meer gevorderden nog de workshop dogdance met props aan toe.