Uitgebreid activiteitenprogramma bij Aeres Barneveld op Animal Event

Het is weer zover! Aeres Barneveld is ook dit jaar weer van de partij op het grootste dierenevenement van Nederland: Animal Event. Van 5 tot en met 7 mei 2023 bieden ze vanuit de stand een belevenisprogramma wat je niet wilt missen. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan een te gekke quiz over dieren en maak je kans op fantastische prijzen. Leuk en leerzaam zijn ook de korte workshops: geen saaie verhalen, maar boeiende ervaringen met praktische tips waar je direct zelf mee aan de slag kan. Wat dacht je van een ontmoeting met topfotograaf Hans Krudde? Hij vertelt je alles over hoe je meest bijzondere foto’s maakt van je huisdier. Verder vind je op de stand specialisten die je alles leren over vachtverzorging en kun je een speeltje maken voor je hond of kat.

 

Verrijkingsspeeltje knutselen
Wist je dat verrijking super belangrijk is voor je harige vriendjes? Ja echt waar! Het is de sleutel tot het behouden van een gezonde en blije dierenvriend. Verrijking gaat over het uitdagen van je huisdier, naast het voorzien in voedsel en verzorging, om fit en actief te blijven. Bij de stand van Aeres Barneveld hoor je hier alles over.

 

Carrièreswitch naar dierdroombaan
Een carrière switch maken naar de dieren sector kan een grote stap zijn, maar als je gepassioneerd bent over dieren en de zorg voor hen, is het een geweldige beslissing. Het werken met dieren kan erg lonend zijn en is een geweldige manier om je vaardigheden en kennis in te zetten voor dieren. Het kan je leven verrijken en je een gevoel van voldoening geven, dat moeilijk te vinden is in andere beroepen.

 

Help! Mijn kind wil een reptiel 
Je zag het al aankomen, uitgerekend jouw kind heeft het idee opgevat om een reptiel als huisdier te willen. Wat nu? Best begrijpelijk dat je als ouder misschien wat ongerust bent. Reptielen zijn tenslotte geen typische huisdieren en hebben specifieke zorg en aandacht nodig om gezond te blijven. Gelukkig is er veel kennis op dat gebied en kunnen wij je helpen om de juiste keuze te maken. Reptielenspecialist Peter Schilperoord geeft je alle tips en tricks die je nodig hebt op de stand van Aeres Barneveld.

 

Leer alles over dierenvachten
Vachtverzorging is een belangrijk onderdeel van de zorg voor je huisdier, of het nu gaat om een hond, kat of ander harig huisdier. Regelmatige verzorging van de vacht kan helpen om de gezondheid van jouw huisdier te bevorderen en eventuele problemen vroegtijdig op te sporen. En ervoor zorgen dat hij er op zijn best uitziet. Alles weten over de vachtverzorging van jouw huisdier? Kom naar de Aeres Barneveld stand.

 

De leukste huisdier foto’s maak je met je smartphone of camera
Wil je het perfecte plaatje maken van je hond, kat of vis? Kom naar de stand van Aeres Barneveld voor tips en trucs van topfotograaf Hans Krudde op het gebied van dieren.

 

Prijzen winnen bij de Animal Kwis 
Ben jij een echte dierenliefhebber en weet jij alles over de meest fascinerende en indrukwekkende dieren op onze planeet? Dan mag je dieren kwis op de stand van Aeres Barneveld niet missen! En je maakt nog kans op een leuke prijs ook!  Dus waar wacht je nog op?

 

Alles over dierverzorging ontdek je bij Aeres Barneveld. Check het volledige programma met tijden op www.aerestrainingcentre-barneveld.nl/aeresopanimalevent.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over Animal Event.

Interesse in: