fbpx

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Bezoek de Ceva stand op het Gezondheidsplein en ontdek de leuke acties en voordelen!

Ceva Santé Animale is dé expert in honden- en kattenwelzijn. Zij zijn met de merken ADAPTIL®, FELIWAY® en ThunderShirt® aanwezig op 5, 6 en 7 mei op Animal Event. Je vindt ze op het Gezondheidsplein en ontdek in de stand de leuke acties en voordelen!

 

ADAPTIL®Ontvang een gratis sample ADAPTIL® Chew!

Ontvang een gratis sample van de ADAPTIL® Chew, de smakelijke kauwsnack voor snelle ontspanning in tijdelijke stresssituaties zoals visite, transport, bezoeken aan de dierenarts, trimbeurt, hondenshow, afwezigheid van de eigenaar, op een vakantiebestemming, in het hondenpension, komst van een baby of nieuw huisdier, tijdens een verbouwing/verhuizing,…

Ontdek ook de andere ADAPTIL® producten. ADAPTIL® is een natuurlijk product op basis van feromonen voor het behandelen van stress, angst en ongewenst gedrag bij honden. Honden leren dankzij ADAPTIL® sneller en gemakkelijker commando’s aan, hebben minder last van verlatingsangst en socialiseren sneller.

 

FELIWAY®Koop een FELIWAY® Help! voor 5€ (winkelwaarde 16€) en steun het goede doel!

FELIWAY® Help! helpt signalen van stress te verminderen als gevolg van tijdelijke stresssituaties zoals een weekendje weg, feestje, visite, renovatie of ook ideaal tijdens herstel. Bij aankoop van een FELIWAY® Help! aan de unieke beursprijs van 5€ (i.p.v. 16€) wordt dit bedrag integraal gestort aan diversen goede doelen.

 

Ontdek ook de andere FELIWAY® producten. FELIWAY® is een natuurlijk product op basis van feromonen, is bewezen effectief en biedt ondersteuning bij verschillende gedragsproblemen bij katten zoals o.a. krabben, sproeien, vechten met andere katten en verstoppen.

 

ThunderShirt® – Kom de maat van jouw hond nemen!

Ontdek de juiste maat voor jouw hond aan de hand van demonstratiemodellen en koop jouw ThunderShirt® aan een speciale actieprijs. ThunderShirt® is een effectieve oplossing om gestreste honden te helpen ontspannen. ThunderShirt ® past zich perfect aan de hond aan voor een onmiddellijk ontspannend effect. Het oefent een zachte en constante druk uit op het lichaam van de hond. Het gevoel van omhulling helpt de hond om zich te ontspannen, Het vest wordt geprezen door eigenaren en professionals.

 

Mis zeker ook niet de sessies op het podium op het gezondheidsplein. 

 

Vrijdag: 13.00-13.15 & 15.00-15.15

Irma Klaassen, General Manager Stichting ROZE, Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven

Kynologisch Gedragstherapeut

Een inkijk in de dagelijkse bezigheden van ROZE en hoe geruststellende feromonen daarbij een rol kunnen spelen, zowel tijdens het verblijf in het centrum en na adoptie.

Gedurende de dag zal Irma Klaassen op de Ceva stand aanwezig zijn voor het beantwoorden van extra vragen.

 

Zaterdag: 11.00-11.15 & 13.30-13.45

Arnoud Busscher, Hondenspecialist

De invloed van stress op het leervermogen van de hond en de effectiviteit van het inzetten van anti-stress producten ter ondersteuning van gedragstherapie.

Dit alles onderbouwd op basis van wetenschappelijk onderzoek en met talrijke ervaringen uit de praktijk.

 

Zondag: 12.00-12.15 & 14.00-14.15

Betty Buijtels, Founder & Director Dutch Cell Dogs

Kynologisch Gedragstherapeut & Hondentrainer

Neem een kijkje achter de muren van Dutch Cell Dogs en ontdek hoe zij de spannende momenten minder spannend maken met behulp van geruststellende feromonen en supplementen.

 

Ceva Santé Animale heeft een internationaal erkende expertise in diverse therapeutische domeinen o.a. in gedrag. “Samen, voor méér dan alleen diergezondheid” benadrukt het belang dat Ceva Santé Animale hecht aan de interacties tussen mens en dier.

Met meer dan 20 jaar expertise zijn FELIWAY® & ADAPTIL® dé referenties om stress bij katten en honden te verminderen! ThunderShirt®, het Nr.1 ontspannende vest in de VS heeft al meer dan 6.000.000 honden geholpen.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over Animal Event.

Interesse in: