Sfeer & vertrouwde én nieuwe programmaonderdelen op Animal Event 2023

HILVARENBEEK – In het weekend van 5, 6 en 7 mei 2023 wordt het Event Center van de Beekse Bergen weer omgetoverd tot het leukste dierenfestival van Nederland: Animal Event. Tijdens de 15e editie is weer eindeloos veel te beleven. Het programma van Animal Event is leerzaam, leuk en biedt volop afwisseling voor liefhebbers van vele diersoorten. Van (sportieve) workshops om aan mee te doen tot lezingen, shows en meet & greets. En natuurlijk mag de trouwe viervoeter dit jaar ook mee!

 

Nieuw en uniek: de Cat Experience
Of je nu een kattenliefhebber bent, gek bent op boerderijdieren, houd van honden of dol bent op paarden, Animal Event heeft het allemaal. Nieuw dit jaar is de Cat Experience. Het publiek kan daar de mooiste raskatten bewonderen, gravend op zoek gaan naar de perfecte kattendrol of een katvriendelijk huis ontwerpen. Dankzij het grote succes van eerdere edities staan dit jaar ook de Farm Food Escape Room, ikSUP HondenSUP en Dock Diving weer op het programma.

 

Wereldrecordhouder en tv-dierenarts
De bekende Duitser dierentrainer – en 14-voudig wereldrecordhouder – Wolfgang Lauenburger verzorgt dit jaar de eindshow vol records én hondenplezier. Op zaterdag 6 en zondag 7 mei schittert hij samen met zijn honden in de Farm Food Hondenpiste van Animal Event. Ook de van televisie bekende dierenarts Piet Hellemans siert de line-up. Piet geeft een ‘vraag maar raak sessie’ en twee lezingen: ‘EHBO voor je huisdier’ en ‘Wekelijkse gezondheidscheck’.

 

Activiteiten voor kinderen
Natuurlijk is voor de jongste bezoekers van Animal Event ook van alles te beleven. Op het Boerderij Plein kunnen zij Fien & Teun ontmoeten. Het vrolijke boertje en boerinnetje geven op hun eigen stage dagelijks shows en meet & greets. Ook worden de allerkleinste bezoekers uitgedaagd om vragen over alle dieren op het Boerderij Plein te beantwoorden. Daarmee kunnen zij een heus Boeren Diploma bemachtigen!

 

Shopplezier
Naast alle activiteiten heeft Animal Event weer en gezellige Promenade. Ook daar is superveel te zien, te doen en te beleven! Shop en snuffel samen met vrienden of familie in de ruim 160 stands van o.a. Zooplus, Jack and Vanilla, NiKaBone en Dogfysion. Of bekijk handgemaakte kattenmeubels bij Katvriendelijkhuis of plan je hondenvakantie bij DogWalkTrail.

 

Kom jij samen met vrienden of familie genieten van de fantastische sfeer en het leerzame programma van Animal Event? Het terrein is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 17.00 uur. Meer informatie en tickets: www.animal-event.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over Animal Event.

Interesse in: