Recordpoging op Animal Event 2023: zoveel mogelijk Labrador Retrievers op de foto

HILVARENBEEK – Op vrijdag 5 mei vindt een recordpoging plaats op Animal Event: zoveel mogelijk Labrador Retrievers op één foto.

 

Blond, bruin of zwart, alleen met de hulp van zoveel mogelijk hondenbaasjes gaat het lukken om een recordaantal honden van dit vriendelijke ras te verzamelen. Daarom roept Animal Event alle Labrador baasjes op om hun viervoeter gezellig mee te nemen naar Animal Event en om 14.45 uur te verzamelen bij de Farm Food Hondenpiste. De organisatie kijkt uit naar jullie komst!

 

Deelname aan de recordpoging brengt geen extra kosten met zich mee. Bestel vooraf wel een toegangsticket voor jou en je hond. Houd er daarnaast rekening mee dat een dagje Animal Event (in)spannend kan zijn voor je hond. Neem je Labrador alleen mee als je zeker weet dat hij de prikkels van een groot event aan kan. Bekijk alle adviezen voor het meenemen van je hond op www.animal-event.nl/praktische-informatie/hondenwelzijn.

 

Animal Event vindt voor de 15e keer plaats in het weekend van 5, 6 en 7 mei 2023 in het Event Centre van de Beekse Bergen. Ook tijdens deze editie is weer van alles te zien, te doen en te beleven voor liefhebbers van vele diersoorten. Het terrein is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 17.00 uur.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over Animal Event.

Interesse in: