Het volledige programma voor Animal Event 2022 is bekend!

Met trots presenteert de organisatie van Animal Event het programma voor 2022. Er is hard gewerkt om op 6, 7 en 8 mei betoverende shows, interactieve workshops en leerzame clinics neer te zetten. De succes elementen van voorgaande jaren zijn weer van de partij, maar er zijn ook een aantal programmaonderdelen met nieuwe clinicgevers! Animal Event is hét event voor dierenliefhebbers uit Nederland en België. Samen met je trouwe viervoeter, familie en vrienden een dagje weg, daar leent Animal Event zich ook dit jaar weer perfect voor!

 

Anne Krüger – Spectaculaire dierenshow met paarden, honden en geiten
Niemand minder dan de bekende Duitse dierentrainster Anne Krüger verzorgt dit jaar samen met haar dochter een spectaculaire show tijdens Animal Event! Ze laten je versteld staan van de samenwerking tussen dier en mens zoals je nog nooit gezien hebt. De show van Anne is er één van internationaal niveau. Met haar geiten, Portugese paard, Duitse pony en Britse honden laat ze zien dat allerlei soorten dieren samen kunnen werken. Anne verzorgt iedere dag de afsluiting in de Farm Food hondenpiste.

 

Prins Kattencafé – Het domein voor kattenliefhebbers
Het Prins Kattencafé is tijdens Animal Event dé place to be voor kattenliefhebbers. Je vindt er leuke clinics en activiteiten, maar kunt er ook al je vragen over voeding, gezondheid en rassen kwijt aan de kattenexperts. De kattenspecialisten van de Kattenacademie nemen je mee in de wereld van de kattentraining en vertellen je hoe je ervoor kunt zorgen dat je kat echt lekker in zijn vel zit. Tevens maak je kans op leuke prijzen tijdens de raskatten bingo of de katten kennistest.

 

Het Boerderij Plein – Behaal je Boeren Diploma
Haal je Boeren Diploma! Beantwoord vragen over de dieren op het Boerderij Plein en lever ze in op het midden van het plein. Hier ontvang je jouw persoonlijke Diploma! Op het Boerderij Plein kun je een kijkje nemen in het boerenleven. Je komt erachter hoe dieren leven op de boerderij. De dieren die op het plein te vinden zijn kippen, varkens, koeien, schapen en geiten. Naast het behalen van het Boeren Diploma kun je ook allerlei producten proeven!

 

Lukas Pratschker – Dog Dance show
Lukas Pratschker stond in 2007 voor het eerst op het podium met een jongleer act. Al snel volgde een vuurnummer en luchtacrobatiek act. In eerste instantie had Lukas niets met honden, maar toen in 2010 hond Falco in zijn leven kwam, kwam daar verandering in. Lukas en Falco raakte vlot aan elkaar gewend en begonnen kleine trucjes te oefenen. Kleine trucjes liepen uit tot grote Dog Dance shows waarna Lukas en Falco het Duitse programma ‘Das Supertalent’ wisten te winnen in 2013. Sindsdien reizen de twee door heel Europa om hondendansshows te geven. Tijdens Animal Event zorgt Lukas dagelijks voor een show van internationaal niveau.

 

Stal Brooijmans: ‘met twee ton door de bocht!’ – Alles met betrekking tot trekpaarden
De titel zegt het al: Stal Brooijmans houdt zich bezig met de meest uiteenlopende activiteiten met betrekking tot trekpaarden. De stal uit Philipsland bestaat al generaties lang en verzorgt spectaculaire shows. Elk optreden, van klein tot groot, pakken ze met grote inzet en vol enthousiasme aan, het resultaat is een uiterst professioneel optreden voor jong en oud. Tijdens Animal Event 2022 laten ze dagelijks zien hoe ze hun trekpaarden door de kleinste en moeilijkste obstakels manoeuvreren.

 

Het Promodorp – 160 mini-shops met de leukste hebbedingen en interessante acties
Geniet niet alleen van clinics, shows en workshops tijdens Animal Event, maar ook van het promodorp! Hier vind je 160 verschillende winkeltjes waar je de leukste producten kan shoppen voor jou en je (huis)dier. In veel stands mag je gratis producten proberen of proeven en is er een speciale Animal Event aanbieding. Daarnaast zijn er ook diverse foodtrucks en horecapleinen met live entertainment, kortom alle ingrediënten voor een leuk dagje uit!

 

Kennismaking met de Clicker – Workshop voor jou én je hond
Tijdens Animal Event worden er diverse workshops gegevens door professionele hondentrainers! Zo kun je kennismaken met clickertraining onder leiding van Jeroen Oomen. Hij is expert in honden trainen en loopt voorop in de ontwikkelingen van positief trainen met gebruik van een clicker. Een clicker is een hulpmiddel dat wordt gebruikt bij het trainen van honden. Dit geeft een ‘klikkend’ geluid wat helpt bij het aanleren van gewenst gedrag. In de workshop Kennismaking met de Clicker laat Jeroen jou en je hond kennismaken met deze manier van trainen. Heb je al ervaring met het trainen met een clicker? Kijk dan eens naar de workshop Clickertraining voor Gevorderden!

 

Jouw viervoeter is welkom op Animal Event
Heb je een hond? Dan is het zeker aan te raden om jouw viervoeter dit weekend mee op pad te nemen! Samen met jouw viervoeter kun je namelijk tijdens Animal Event deelnemen aan toffe workshops. Op het evenemententerrein is het verplicht om je hond aangelijnd te houden, maar we hebben ook dit jaar weer het Losloopgebied. Dé plek waar jouw viervoeter lekker kan ravotten, zwemmen en spelen met andere honden maatjes.

 

Kaartverkoop:
Wil je kaarten kopen? Bezoek dan onze ticketshop op www.animal-event.nl.

Dagkaart – € 19,50
Passe-partout (drie dagen geldig): € 34,50
Hondenticket: € 3,-
Prijzen zijn excl. servicekosten, kinderen tot en met 5 jaar hebben gratis toegang.

 

Praktische informatie:
Animal Event wordt georganiseerd op het evenemententerrein van de Beekse Bergen, het adres is Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek. Dit terrein is gelegen nabij Safaripark Beekse Bergen en Speelland. Animal Event is dagelijks geopend van 10:00 tot en met 17:00 uur.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over Animal Event.