Yuverta op Animal Event!

Bezoek de Yuverta stand op het Doe-Plein en kom alles te weten over het uitgebreide aanbod diergerelateerde opleidingen!


Tijdens Animal Event is Yuverta te vinden op het Doe Plein waar naast het beantwoorden van al je vragen, studenten en docenten klaarstaan om samen met jullie verschillende activiteiten te doen. Zo kan je bijvoorbeeld zelf speeltjes maken voor je hond en kat, leren over voedselverrijking voor je knaagdier en meedoen aan hamsterscaping, … Hiernaast kan je je kennis testen over verschillende diersoorten en leer je meer over de verzorging van je eigen dieren. Leuk voor jou, voor je dier en je proeft van de manier van leren die ze bij Yuverta kennen.


Yuverta verzekert je dat je door het brede opleidingsaanbod zeker een opleiding vindt die écht bij je past. Er zijn onder andere meerdere diergerelateerde (v)mbo-opleidingen en cursussen te volgen, waarover het Yuverta team jou maar al te graag meer vertelt. De vmbo’s van Yuverta hebben een groen profiel, wat betekent dat je een aantal praktijkvakken volgt die binnen dit profiel vallen. Dit zijn bloem, design, food en dier. In het mbo is er keuze uit bijvoorbeeld dierverzorger, trainer, bedrijfsleider, dierentuinmedewerker, begeleider op een zorgboerderij of dierenartsassistent. 


Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig langs!

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over Animal Event.

Interesse in: