1 (88)
Susan Rekveld (2)
1 (97)

Toegangsprijzen

Toegangsprijzen aan de kassa

Volwassenen: € 16,50
Jeugd 3-12 jaar: € 14,-
Gezinskaart:
(2 volwassenen + 2 kinderen)
€ 50,-
Passe-partout volwassenen: € 27,50 (drie dagen toegang)
Passe-partout jeugd 3-12 jaar: € 23,50 (drie dagen toegang)
Kinderen tot en met 2 jaar: gratis entree
Parkeermunt: € 6,- (dezelfde prijs als voorverkoop)
Bussafari: € 6,- (dezelfde prijs als voorverkoop)
Hond: € 2,50 (dezelfde prijs als voorverkoop)


Abonnementhouders Beekse Bergen

Bezoekers van Animal Event, die een abonnement op Safaripark Beekse Bergen hebben, krijgen 50% korting aan de kassa van Animal Event op een dagkaart.  De korting is niet geldig op passe-partouts.

Bussafari

Animal Event heeft meer te bieden dan alleen huisdieren en boerderijdieren: Afrika ligt namelijk om de hoek. Je kunt een bezoek aan Animal Event combineren met een uitstapje naar het aangrenzende Safaripark Beekse Bergen en daar de wereld van de wilde dieren induiken. De leeuwen, olifanten, giraffes, neushoorns, zebra’s en nog veel meer wildlife staan daar voor je klaar. Boek de 1,5 uur durende bussafari voor maar € 6,-. Honden zijn helaas niet toegestaan.

Ga naar de ticketshop

Voorverkoop

VIP Ticket (volwassenen): € 65,-
VIP Ticket (jeugd 3-12 jaar): € 32,50
Voorverkoop-korting: € 2,- korting per ticket op de kassaprijs
Promocode: 20% korting op de kassaprijs met promocode
Ticketkosten: € 1,- per ticket


VIP Ticket
Met het Animal Event VIP arrangement heb je de gehele dag toegang tot de Aeres Business Lounge, die uitzicht biedt op de Showpiste. In het arrangement is een koffieontvangst, lunchbuffet en borrel inbegrepen. Je kunt je auto parkeren op de parkeerplaats tegenover de hoofdingang en tevens ontvang je een gratis Animal Event programmaboek. Kosten voor een VIP arrangement bedragen voor volwassenen € 65,- en voor jeugd van 3 – 12 jaar € 32,50,- excl. servicekosten.

Animal Event als cadeau?
Geef Animal Event als cadeau: bestel twee tickets met een leuke cadeauverpakking voor het voorverkooptarief van € 29,-. Je bestelt de tickets inclusief cadeauverpakking via info@animal-event.nl. Een bestelling op maat is ook mogelijk.

Algemene Bezoekersvoorwaarden Animal Event 2018.