fbpx

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

ADAPTIL® | FELIWAY® | ThunderShirt®

Standnummer 202 | ADAPTIL®, FELIWAY® en ThunderShirt® zijn merken van Ceva Santé Animale, de expert in honden-en kattenwelzijn.

Ceva Santé Animale heeft een internationaal erkende expertise in diverse therapeutische domeinen oa.in gedrag. “Samen, voor méér dan alleen diergezondheid” benadrukt het belang dat Ceva hecht aan de interacties tussen mens en dier.

Met meer dan 20 jaar expertise zijn FELIWAY® & ADAPTIL® dé referenties om stress bij katten en honden te verminderen! ThunderShirt®, het N1 ontspannende vest in de VS heeft al meer dan 6.000.000 honden geholpen.

 

ADAPTIL® is een natuurlijk en veilig product op basis van feromonen voor het behandelen van stress, angst en ongewenst gedrag bij honden. Honden leren dankzij ADAPTIL® sneller en gemakkelijker commando’s aan, hebben minder last van verlatingsangst en socialiseren sneller. NIEUW ADAPTIL® Chew, de smakelijke kauwsnack voor snelle ontspanning.

 

FELIWAY® is een natuurlijk en veilig product op basis van feromonen, is bewezen effectief en biedt ondersteuning bij verschillende gedragsproblemen bij katten zoals o.a. krabben, sproeien, vechten met andere katten en verstoppen. NIEUW FELIWAY® Help!, ideaal voor tijdelijke stresssituaties.

 

NIEUW ThunderShirt®, een effectieve oplossing om gestreste honden te helpen ontspannen. ThunderShirt ® past zich perfect aan de hond aan voor een onmiddellijk ontspannend effect. Het oefent een zachte en constante druk uit op het lichaam van de hond. Het gevoel van omhulling helpt de hond om zich te ontspannen, Het vest wordt geprezen door eigenaren en professionals.

 

        Contact: ADAPTIL | FELIWAY |ThunderShirt Tiendweg 8C Naaldwijk 2761 SB Nederland 0174643930 info@ceva.nl www.feliway.com | www.adaptil.com   | www.thundershirt.nl FELIWAY – ADAPTIL – ThunderShirt, geruststelling & ontspanning voor katten en honden.