ADAPTIL® | FELIWAY® | ThunderShirt®

ADAPTIL®, FELIWAY® en ThunderShirt® zijn merken van Ceva Santé Animale, de expert in honden-en kattenwelzijn.

Ceva Santé Animale heeft een internationaal erkende expertise in diverse therapeutische domeinen oa.in gedrag. “Samen, voor méér dan alleen diergezondheid” benadrukt het belang dat Ceva hecht aan de interacties tussen mens en dier.

Met meer dan 20 jaar expertise zijn FELIWAY® & ADAPTIL® dé referenties om stress bij katten en honden te verminderen! ThunderShirt®, het N1 ontspannende vest in de VS heeft al meer dan 6.000.000 honden geholpen.

 

ADAPTIL® is een natuurlijk en veilig product op basis van feromonen voor het behandelen van stress, angst en ongewenst gedrag bij honden. Honden leren dankzij ADAPTIL® sneller en gemakkelijker commando’s aan, hebben minder last van verlatingsangst en socialiseren sneller. ADAPTIL® Chew is een smakelijke kauwsnack voor snelle ontspanning.

 

FELIWAY® is een natuurlijk en veilig product op basis van feromonen, is bewezen effectief en biedt ondersteuning bij verschillende gedragsproblemen bij katten zoals o.a. krabben, sproeien, vechten met andere katten en verstoppen. NIEUW Happy Snack by FELIWAY®, is ontspanning in een lichte, heerlijke romige snack met alfa-casozepine om eigenaren en katten een geluksmoment te laten delen en katten te ontspannen in uitdagende en verontrustende situaties.

 

ThunderShirt®, een effectieve oplossing om gestreste honden te helpen ontspannen. Het gevoel van omhulling helpt de hond om zich onmiddellijk te ontspannen. Het vest wordt geprezen door eigenaren en professionals.

Contact: Ceva Santé Animale Tiendweg 8C Naaldwijk 2761 SB 0174-643930 info@ceva.nl www.feliway.com | www.adaptil.com   | www.thundershirt.nl