ADAPTIL® | FELIWAY®

ADAPTIL®, FELIWAY® en VECTRA® zijn merken van Ceva Santé Animale.

 

Ceva Santé Animale heeft een internationaal erkende expertise in diverse therapeutische domeinen: gedrag, cardiologie, parasietenbestrijding, vruchtbaarheid, bewegingsapparaat en preventieve diergeneeskunde. “Samen, voor méér dan alleen diergezondheid” benadrukt het belang dat Ceva hecht aan de interacties tussen mens en dier.

 

Met meer dan 20 jaar expertise zijn FELIWAY® & ADAPTIL® dé referenties om stress bij katten en honden te verminderen! VECTRA® de eerste keuze van de dierenarts tegen vlooien en teken.

 

VECTRA® 3D heeft een afwerende, snelle en brede werking. Door de unieke pipet is het aanbrengen eenvoudig en bescherm je je hond dus niet alleen goed, maar ook gemakkelijk. Parasieten gaan dood doordat ze met het middel in contact komen, een bloedmaaltijd is niet noodzakelijk. Elke pipet werkt één maand lang en VECTRA® 3D is beschikbaar in vijf gewichtsklassen; je kiest de pipet die bij je hond past en je bent verzekerd van de juiste dosis.

VECTRA® bestaat ook voor katten VECTRA® Felis

 

ADAPTIL® is een natuurlijk en veilig product op basis van feromonen (een stofje dat de moederhond afscheidt om haar pups gerust te stellen) voor het behandelen van stress, angst en ongewenst gedrag bij honden. Honden leren dankzij ADAPTIL® sneller en gemakkelijker commando’s aan, hebben minder last van verlatingsangst en socialiseren sneller. NIEUW ADAPTIL® Chew

 

FELIWAY® is een natuurlijk en veilig product op basis van feromonen, is bewezen effectief en biedt ondersteuning bij verschillende gedragsproblemen bij katten zoals krabben, sproeien, vechten met andere katten, verstoppen, een verminderde eetlust en overmatige vachtverzorging. Er is een FELIWAY® voor elke situatie.  NIEUW FELIWAY® Help!

Contact: Ceva Santé Animale Tiendweg 8C 2761 SB Naaldwijk 0174643930 info@ceva.nl www.feliway.com www.adaptil.com