Not for Profit Award 2018 Stichting Dutch Cell Dogs

Zet jouw favoriete stichting in ’t zonnetje!

Ken jij een stichting of een goed doel dat een bijzonder doel nastreeft, zonder daarbij een winstoogmerk te hebben? Ben jij van mening dat zij een award verdienen voor het belangrijke werk dat zij leveren? Zet ze dan nu in ’t zonnetje door ze voor te dragen voor de Not for Profit Award!

Hoe je dit doet? Heel eenvoudig! Klik hier om de website van Dutch Pet Conference & Awards te bezoeken en het voordrachtformulier in te vullen. Het voordragen van jouw favoriete stichting of goede doel is geheel kosteloos.

Een deskundige jury beoordeelt alle voordrachten en selecteert daaruit drie genomineerden. Zij worden begin oktober bekend gemaakt en strijden om de Not for Profit Award die dit jaar voor de tweede keer wordt uitgereikt.

Dutch Pet Awards
Op dinsdag 5 november worden tijdens de galashow acht awards uitgereikt aan personen, instanties, bedrijven, goede doelen of praktijken die een voorbeeld zijn voor de huisdierensector. Onder alle voordrachten worden drie sets van twee entreekaarten voor Animal Event 2020 verloot. Wees er snel bij en zet jouw favoriete stichting in ’t zonnetje!

Foto: Dutch Cell Dogs, winnaar Not for Profit Award 2018.