Valentijnsactie Animal Event 2020

Valentijnsactie

Deze actie is helaas verlopen. Heb je deze actie net gemist? Vanaf 1 maart starten er weer nieuwe, leuke acties!

Op de dag van de liefde verrassen we de mensen (óf dieren) die we liefhebben. Wil jij dit jaar je familie, vriendin of collega verrassen met een origineel (dieren)cadeau? Bestel dan op Valentijnsdag een kaartje voor Animal Event 2020 en ontvang een tweede kaartje gratis. Zo kunnen jullie samen genieten van jullie liefde voor dieren!

Bestel direct met Valentijnsactie – Vrijdag 1 mei    

Bestel direct met Valentijnsactie – Zaterdag 2 mei

Bestel direct met Valentijnsactie – Zondag 3 mei   

 

Animal Event 2020
Op 1, 2 en 3 mei verzamelen alle dierenliefhebbers en deskundigen zich bij de Beekse Bergen om samen te genieten van spectaculaire dierenshows, interactieve workshops, sfeervolle foodcourts en een verrassend straattheater. Daarnaast bieden verschillende stands de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste producten voor jouw dier. Ga je liever op safari? Met de safaribus die vertrekt vanaf het evenemententerrein begeef je je binnen no-time tussen de olifanten, leeuwen, neushoorns, zebra’s en giraffen.


Deze actie is alleen geldig op dagkaarten. Wil je een passe-partout, om het hele weekend te genieten van alle shows, workshops, stands en demonstraties? Bestel dan je tickets via de ticket button boven aan deze pagina.

Flyball Animal Event - dagje weg - dierenliefhebbers