Dorp_sfeer (2)

Vacature – Projectmedewerker Academy Events

Zou jij vol overgave grote publieksevenementen als Horse Event en Animal Event mee willen produceren? Dit is jouw kans! Wil jij in een klein, zelfstandig team onze evenementen laten verrijzen op toonaangevende evenementenlocaties? Check dan deze vacature.

Werkzaamheden
Er zijn heel veel uiteenlopende zaken die geregeld dienen te worden om een evenement in de steigers te zetten. Hiervoor heeft Academy Events een team met daarin specialisten op het gebied van concept ontwikkeling, marketing & communicatie, sales en facilitaire zaken. Als project medewerker ligt bij jou de taak om te zorgen voor een attractieve programmering voor Animal Event en Horse Event, ondersteun je de sales activiteiten richting standhouders en sponsors van de diverse evenementen. Daarnaast zitten er in het takenpakket administratieve werkzaamheden en ook werkzaamheden die te maken hebben met algemene ondersteuning van het team en voorbereiding van de evenementen.

 Vaardigheden

Je gaat werken in een toegewijd team en je bent goed in:

 • Met verschillende mensen omgaan: Je vindt het leuk om proactief nieuwe contacten te leggen en deze te informeren over ons aanbod van producten en activiteiten.
 • Zaken snel oppikken: Je durft uit te proberen. Je bent niet bang om fouten maken; daar leer je tenslotte van.
 • Ordelijk werken: bij het verwerken van de administratie is het van belang dat je nauwkeuring en gestructureerd te werk gaat.
 • Taal: Je hebt een goede taalvaardigheid om je niet alleen mondeling maar ook schriftelijk in de Nederlandse en Engelse taal uit te drukken.
 • Multitasken: Je bent soms met meerdere events tegelijk bezig. Je houdt altijd het overzicht op de uit te voeren werkzaamheden en stemt de voortgang goed af met de collega’s en neemt pro actief initiatief om bij te sturen, als dit nodig is.
 • Ambities verwezenlijken: Je ziet graag (snel) resultaat van je werk. Het geeft je voldoening als je net iets meer bereikt dan eigenlijk van je verwacht wordt.
 • Toewijding en flexibiliteit: In de drukkere periodes van het jaar ligt er rond 17.00 uur vaak nog wat werk en de evenementen zijn meestal in het weekend.

Wat is je basis?
Tijdens de event dagen ben je een aantal weekenden per jaar op locatie aan het werk. Maar het merendeel van je tijd verricht je jouw werk tijdens kantooruren op ons kantoor in Hooge Mierde. Naast de activiteiten van Academy Bartels Event Management, is hier ook het andere bedrijfsonderdeel, Academy Bartels Dressage Training, gevestigd. Jouw leidinggevende geeft je ondersteuning in de uit te voeren taken en planning hiervan. Daarnaast is er ruimte voor vrijheid en eigen verantwoordelijkheid in de uit te voeren taken.

Wat heb je in huis?

 • een positieve houding en flinke werklust
 • hbo-werk- en denkniveau
 • je werkt servicegericht en communiceert makkelijk
 • je woont op niet meer dan 30 minuten rijden van Hooge Mierde
 • enige kennis van de paardensport
 • enige kennis van de huisdierensector is een pre
 • affiniteit of interesse in sales activiteiten is een pre

Wij bieden we je:

 • Een marktconforme salariëring (afhankelijk van werkervaring en leeftijd) en secundaire voorwaarden
 • Dienstverband van 32 uren per week
 • De mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen
 • Een inspirerende werkomgeving en een gezellig team


Hoe ziet een werkdag eruit?
Als je niet op locatie in de uitvoering zit (ongeveer 5 weekenden per jaar), ben je op kantoor en  ga je na een kort gesprek met je collega’s aan de slag. Over 3 maanden is Horse Event en er moeten nog veel punten worden afgestemd. In de ochtend staat de wekelijkse productiemeeting gepland met je collega’s die verantwoordelijk zijn voor marketing, facilitaire zaken,  kaartverkoop, sponsoring en standverkoop. Halverwege de ochtend contact je enkele experts die reeds geboekt staan voor Horse Event om de inhoud, alsook benodigde materialen van de demonstratie verder af te stemmen. Daarna onderzoek je nog enkele potentiële clinicgevers, of het interessant genoeg is om aan het programma toe te voegen. Jouw bevindingen hiervan leg je morgen voor tijdens een kleine team overleg.

Dan is het alweer tijd om even te lunchen met je collega’s in de gezellige ‘bibliotheek’. Je ziet van hieruit de klanten van ons andere bedrijfsonderdeel Academy Bartels Dressage Training rondrijden in de binnenmanege en je spreekt ook je collega’s die op stal werken.

Na de lunch is het tijd om enkele praktisch zaken m.b.t.  de standhouders bij te werken. Er dienen  een aantal stands gefactureerd te worden en een specifieke vraag hierover stem je af met een collega. Zodra je dat afgerond hebt bekijk je de stand van de kaartverkoop van Horse Event in de ticketshop en voorziet jouw collega’s vervolgens van een update van de actuele stand. Tevens contact je de ticketmaatschappij om een wijzing door te voeren i.v.m. een actie die ten einde loopt.

Later in de middag bel je enkele nieuwe prospects, die jij eerder een keer op een beurs gesproken hebt, om te polsen of ze interesse hebben in een standruimte op Horse Event.  Je sluit de dag af met het bijwerken van de planning en overlegt met je collega nog even hoe je morgen het beste de mailing kunt voorbereiden voor de deelnemers van de workshops. De dag is voorbij gevlogen en je bent niet aan alles toe gekomen, gelukkig kan je morgen vol energie verder met de voorbereidingen voor een knallend Horse Event!

Geïnteresseerd?
Heb jij een gedeelde passie voor dieren en organiseren? Dan zou dit de beschrijving van jouw droombaan kunnen zijn. Mail je jouw CV en motivatie naar Esther Tacken, e.tacken@academybartels.com.

onze projecten:
www.horse-event.nl
www.animal-event.nl
www.dehippischeondernemer.nl
www.excellentdressagesales.com