Stichting Dutch Cell Dogs

Samen trainen voor een toekomst in vrijheid. Dutch Cell Dogs biedt zowel mens als hond een nieuwe kans. Dit doen we door asielhonden te laten trainen door gedetineerden/ cliënten, zodat ze meer kans hebben op een nieuw liefdevol thuis.

 

Sinds 2009 brengt ons unieke en succesvolle trainingsprogramma hen samen, met als doel de honden een nieuw thuis te bieden en tegelijkertijd de deelnemers te ondersteunen in hun persoonlijke en sociale groei. Deze bijzondere samenwerking zorgt voor wederzijdse ontwikkeling en positieve impact op de maatschappij, waarbij de magie van mens-dierverbinding centraal staat.

 

Bij Dutch Cell Dogs houden we van zowel honden als mensen en geloven we in een positieve kijk op het leven. Tijdens Animal Event nodigen we je van harte uit om meer te horen over en te zien van ons werk. Wees welkom in onze stand! We verzorgen bovendien een workshop in de Prins Workshoppiste op vrijdag en dagelijkse clinics in de Farm Food Hondenpiste.

 

Als speciale beursaanbieding krijgen alle dierenliefhebbers die zich tijdens Animal Event aansluiten bij Dutch Cell Dogs als maandelijkse donateur een welkomstcadeau en een gratis tekening van hun huisdier, gemaakt door een professionele illustrator.

Contact: Stichting Dutch Cell Dogs De Waterlaat 31 5571 MZ Bergeijk 0497-550267 info@dutchcelldogs.nl www.dutchcelldogs.nl