fbpx

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Prins Petfoods

Standnummer 306 | Kom in actie bij Prins op Animal Event 2023!

 

Sport & spel voor je hond en inspiratie voor je kat

 

Honden- en kattenfans, opgelet! Prins is vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 mei met veel nieuwe activiteiten en acties aanwezig op Animal Event 2023, het grootste dierenfestival van Nederland op het terrein van het Event Center Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

 

We hebben weer een uitgebreid en superleuk programma voor je! Je vindt ons op Animal Event op Het Eiland, een groot gebied aan het water waar je actief kunt zijn, maar ook lekker kunt chillen.

 

Highlights

We hebben alle highlights even voor je op een rijtje gezet:

 

Prins Plaza playground voor honden

Tijdens Animal Event kun je bij Prins kennismaken met Prins Plaza, een playground vol leuke toestellen voor je hond. Ontdek de speeltoestellen, geniet in de snuffeltuin, kom lekker graven in de graaftuin of speel een spelletje snuitgolf. De Martin Gaus Hondenschool Eindhoven zorgt daarbij voor de begeleiding.

 

Het grote Prins rally-funparcours

In de Prins workshoppistes kun je kijken naar of meedoen aan leuke demo’s en workshops, met op vrijdag 5 en zaterdag 6 mei van 12.00 tot 13.00 uur het grote Prins rally-funparcours. Daarbij volg je samen met je hond een parcours van bordjes, waarop allerlei oefeningen beschreven staan. Creatief hondentrainer Judith Lissenberg bedacht hiervoor leuke, uitdagende en hilarische uitdagingen. Zolang er ruimte in de ring is kunnen honden gratis meedoen aan dit funparcours, vooraf aanmelden is niet nodig.

 

Hollandse dierenspelen

Prins bestaat dit jaar als oer-Hollands familiebedrijf zestig jaar. Daarom kun je bij onze stand tijdens de Hollandse dierenspelen gezellige en leuke spelletjes van vroeger doen. Je maakt daarbij kans op een goed gevulde giftbox van Prins en het ‘Hollandse held’-diploma.

 

Welkom bij de Cat Experience!

In de grote spiegeltent op het Eiland kun je elk moment van de dag binnenlopen om met kattenliefhebbers kennis te maken en alles over katten te weten te komen:

 

  • De voedingsdeskundigen van het Prins CareTeam geven voedingsadvies, zodat je zelf bewuste en gezonde keuzes kunt maken voor je kat.
  • Kattengedragsdeskundige Maggie Ruitenberg is aanwezig voor al je vragen over kattengedrag.
  • Je huis katvriendelijk inrichten? Bij de Cat Experience kun je creatief aan de slag en leer je een huis te ontwerpen waarin katten zich echt thuis voelen.
  • In de kattenbak kun je scheppen naar de perfecte kattendrol. Wat zeggen de verschillende soorten ontlasting over de gezondheid van je kat?
  • Een cadeautje mee naar huis nemen voor je kat(ten)? Schuif aan in de Cat Experience om zelf een leuk kattenspeeltje van fleece te maken.
  • Bij de catwalk kun je kennismaken met een selectie raskatten. Fokkers van Felikat Nederland vertellen er je graag meer over hun ras.
  • Daarnaast zijn er alle dagen afwisselende presentaties. Zo kun je leuke prijsjes winnen tijdens de kattenquiz, kijken naar een demo trainen met katten en meer te weten komen over homeopathie bij katten.

 

Goed om te weten: de Cat Experience is voor het welzijn van de katten niet toegankelijk voor andere dieren. Cats only dus, honden moeten even buiten wachten.

 

Glazen kitten huis

Genieten van kittens? Dan kun je een kijkje nemen bij het bijzondere glazen kitten huis, dat onderdak biedt aan schattige kittens. Het welzijn van de kleine bewoners staat voorop: de kittens verblijven in een speciaal vormgegeven, geacclimatiseerde en geluiddichte ruimte. Zo kun jij ze observeren en kunnen de kittens in alle rust hun gang gaan. Onze specialisten geven je graag tekst en uitleg over hun gedrag.

 

Back to school

Wil je meer leren over dieren? Stap dan tijdens Animal Event even in de schoolbus van Edupet, hét kenniscentrum voor huisdieren. Hier kun je kennismaken met leuke cursussen en workshops. Wil je van dieren misschien wel je werk gaan maken? Dan kun je in de bus terecht voor alle informatie over opleidingen tot honden- of kattenprofessional. Ook voor kennis over konijnen, reptielen, amfibieën en geleedpotigen kun je bij Edupet terecht!

 

Vergeet de lekkere hapjes niet!

Voor zowel de meekomers als de thuisblijvers wil je tijdens Animal Event natuurlijk iets lekkers uitzoeken. Bij de stand van Prins kun je terecht voor een voedingsadvies voor je hond of kat én lekker shoppen. Zo is er een mooie aanbieding rond onze VitalCare kattenbrokjes die een nieuw jasje hebben gekregen en nu ook in een handige kleinere verpakking verkrijgbaar zijn. En natuurlijk is er weer een speciale actie met de befaamde Prins NatureCare worsten en vleesmaaltijden en de Prins Train & Care en Play & Care beloningstubes, waarbij je het derde product gratis krijgt.

 

Honden welkom, maar let even hier op

Honden zijn welkom op Animal Event, mits in bezit van een eigen toegangskaartje. Kijk hier voor alle regels die de organisatie hanteert. Bij Prins mag je dier lekker komen proeven! Kom jij samen met je hond? Lees dan ons artikel met handige tips , zodat iedereen een leuke dag heeft.

 

Contact: Prins Petfoods Accustraat 11 3903 LX Veenendaal 0318-524245 info@prinspetfoods.nl www.prinspetfoods.nl