Prins Petfoods

Heb jij zin om te snuitgolfen met je hond? Lekker te shoppen voor je kat? Dan ontmoeten we je vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 mei heel graag op Animal Event 2022, het grootste dierenfestival van Nederland op het terrein van het Event Center Beekse Bergen in Hilvarenbeek. We hebben een uitgebreid en superleuk programma voor je samengesteld! Je vindt ons tijdens Animal Event op Het Eiland, een groot gebied aan het water waar je heel actief kunt zijn, maar ook lekker kunt chillen. Je vindt er onder meer onze stand, twee workshoppistes, het Prins Kattencafé en een heel bijzonder kitten huis.

En wist je al dat je met onze speciale kortingscode kaarten kan kopen met 30% korting? Hier vind je meer informatie over deze actie.

Actief met je hond
De Prins workshoppistes staan helemaal in het teken van samen met je hond actief zijn. Je kunt er terecht voor veel leuke demo’s en workshops waaraan je zelf mee kunt doen. Nieuw dit jaar is het Prins snuitgolf parcours, waar je kunt kennismaken met een leuk nieuw spel: snuitgolf, waarbij honden op een mini-golfbaan leren met hun neus een bal in een gat te rollen. Iedere hond kan meedoen!

Kattenfans opgelet!
Het Prins Kattencafé is tijdens Animal Event het domein voor de kattenliefhebbers. Je vindt er leuke activiteiten en workshops. Onze kattenspecialisten van De Kattenacademie nemen je er mee in de wereld van de kattentraining en vertellen je hoe je ervoor kunt zorgen dat je kat echt lekker in zijn vel zit. Je kunt hier al je vragen over katten stellen en tijdens de raskatten bingo en de katten kennistest kans maken op een leuke prijzen.

Glazen kitten huis
Genieten van kittens? Dan kun je een kijkje nemen bij het bijzondere glazen kitten huis, dat onderdak biedt aan schattige kittens. Het welzijn van kleine bewoners staat voorop: de kittens verblijven in een speciaal vormgegeven, geacclimatiseerde en geluiddichte ruimte zodat jij ze kunt observeren, maar zij in alle rust hun gang kunnen gaan. Onze kattengedragsdeskundige Sonja van Leeuwen zal tijdens verschillende sessies tekst en uitleg geven over hun gedrag.

Highlights
Deze activiteiten op het Prins terrein lichten we graag voor je uit:

  • Onze collega Judith Lissenberg organiseert in de workshoppiste twee leuke workshops waaraan je met je hond kunt deelnemen. Heeft jouw hond overal aandacht voor, behalve voor jou? Doe dan mee aan de workshop ‘Brokkenpiloot’. Heb je jonge hond tussen de negen maanden en twee jaar, die door de coronatijd veel leuke dingen heeft moeten missen? Dan is de workshop ‘Jongehondenfun’ echt iets voor jou!
  • Geen hond bij je? Geen probleem, ook dan zijn er leuke activiteiten waaraan je kunt meedoen. Zo kun je bij de Prins stand tijdens het brokkenvangspel kans maken op leuke prijzen.
  • Prins vindt kennis delen heel belangrijk. Bij de stand van Edupet, het kenniscentrum voor huisdieren, kun je kennismaken met een nieuwe manier van leren en ontdekken of een opleiding tot honden- of kattenprofessional bij jou past.

Shop till you drop!
Natuurlijk wil je voor de meekomers of thuisblijvers iets lekkers uitzoeken. Bij de stand van Prins kun je terecht voor een voedingsadvies voor je hond of kat én lekker shoppen. Speciaal voor puppy’s en kittens hebben we een prachtige opgroeibox vol tips, lekkers en adviezen voor het eerste levensjaar. En natuurlijk is er weer een speciale mix & match actie: drie Prins producten voor je hond en/of kat voor vier euro, waarbij je kunt kiezen uit de befaamde Prins NatureCare worsten en vleesmaaltijden en de Prins Train & Care en Play & Care beloningstubes.

Kortingsactie voor Prins-klanten
Alle praktische informatie over Animal Event 2022, zoals de openingstijden, toegangsprijzen, route, kaartverkoop en het complete programma, vind je hier. Met onze speciale kortingscode ontvang je bij aankoop van twee kaarten 30% korting op de ticketprijs én een gratis Happy Kat boekje t.w.v. € 4,95.

Honden welkom
Honden zijn welkom op Animal Event, mits in bezit van een eigen toegangskaartje, ouder dan twintig weken en goed beschermd tegen ziekten (neem het dierenpaspoort mee). Bij Prins mogen ze lekker komen proeven! Kom jij samen met je hond? Lees dan ons artikel met handige tips.

 

 

Contact: Prins Petfoods Accustraat 11 3903 LX Veenendaal 0318-524245 info@prinspetfoods.nl www.prinspetfoods.nl