fbpx

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

PLATINUM Natuurlijke diervoeding & -verzorging

Standnummer 54 | Hondenvoeding uit Fleischsaftgarung

 

Meer levenskwaliteit voor uw beste vriend!
Hondenvoeding bereiden wij bij PLATINUM zoals onze voeding. De methode komt van topkoks. Deze nieuwe manier om hondenvoeding te bereiden wordt Fleischsaftgarung genoemd.
Fleischsaftgarung tilt hondenvoeding naar het niveau van menselijke voeding, waardoor de kwaliteit van leven van uw beste vriend toeneemt.

 

Fleischsaftgarung is een methode om vers vlees te bereiden. En is ontstaan in de keuken, niet in de diervoederindustrie. Onze inspiratie is gebasserd op technieken die vaak door topkoks worden gebruikt om vlees lekkerder en gezonder te bereiden via het vleessap. Fleischsaftgarung is een combinatie van deze bereidingstechnieken, aangepast aan de fysieke behoeften en interesses van de hond.

 

Onze droge voeding, snacks en natte voeding worden bereid met twee verschillende gaarmethodes. Beide methodes hebben één ding gemeen: het vers vlees wordt alleen gegaard in het eigen vleessap dat rijk is aan voedingsstoffen, zonder toevoeging van water. Droge voeding en snacks ontstaan wanneer het verse vlees lang op lage temperatuur wordt gegaard en het vleessap van het verse vlees, dat rijk is aan voedingsstoffen, door de kooktechniek van het reduceren wordt geconcentreerd. Natte voeding ontstaat door een techniek van kort garen, waarbij het belangrijk is dat de warmte de kern van het verse vlees zo snel mogelijk bereikt. Daarom wordt natte voeding alleen in de Tetra Recart®-verpakking gegaard en niet in blik.

Contact: PLATINUM GmbH&Co.KG Am Ockenheimer Graben 23 D-55411 Bingen am Rhein Duitsland 00496721305930 info@platinum.com www.platinum.com