Pet Panel

Helpt jouw huisdier mee om kwaliteit van voeding te testen?

Pet Panel is een onafhankelijke instantie die huisdiervoeders test op kwaliteit. Dit doen we samen met huisdiereigenaren. Vindt jouw huisdier de producten lekker? Zijn/haar mening telt in de ontwikkeling van nieuwe producten. Kan jouw huisdier kiezen? We doen veel testen waarbij je 2 producten tegelijkertijd aanbied aan jouw huisdier. Laat je verrassen, want zelfs alleseters blijken in deze test te kunnen kiezen! Kijk je daarnaast weleens naar de poep van jouw huisdier? De honden- en kattendrollen zitten vol met informatie. Jij verzamelt ze voor ons en wij bekijken ze in het laboratorium. Meten is weten: door te meten wat jouw huisdier eet en ook weer uitpoept kunnen wij kijken hoeveel van het voer verteerd is. Verteerbaarheid is een belangrijk aspect als het gaat om kwaliteit van huisdiervoeding.

 

 

Kan jouw huisdier kiezen? Doe de test bij onze stand!

Tijdens Animal Event vertellen we je graag meer over kwaliteitstesten van huisdiervoeding. Je kunt in onze stand leuke testjes doen met jouw huisdier en je kunt jouw huisdier vrijblijvend aanmelden als panellid van Pet Panel.

 

 

Beursaanbieding:

 

Een grote boodschap voor de wetenschap

Poept jouw hond of kat tijdens Animal Event? Doneer deze drol dan aan de wetenschap! Je kunt deze verse boodschap direct bij onze stand inleveren. Pet Panel werkt samen met de Wageningen Universiteit. We onderzoeken daarbij hoe honden- en kattenpoep van verschillende huisdieren verschilt in samenstelling. Daarom is jouw honden- of kattendrol van groot belang!

Contact:  Pet Panel Bronland 10 6708 WH Wageningen testpanel@petpanel.nl www.petpanel.nl