1 (69)

Johnson Petfoods

Stand nummer: 67

ProFine – Planet Pet – Riverwood diervoeding.

Bend-to-Assent® methode introductieworkshop
Drie keer per dag vindt er op het platvorm bij onze stand een Bend-to-Assent® methode introductieworkshop plaats. Bezoek ons aan de Promenade en meld je aan.

Bend-to-Assent® (BTA®) betekent letterlijk: (om)buigen naar toestemming. Met de BTA® methode leren eigenaren een andere, positieve manier van omgaan met hun hond.

Het doel van de BTA® methode is dat wanneer de hond losloopt en hij wordt geprikkeld door iets (bijv. een hond, fietser, jogger) dat hij eerst uit zichzelf bij u komt om toestemming te vragen of hij erheen mag. Het mooie van dit alles is dat u de hond niet meer in de gaten hoeft te houden.

Uw hond komt u uit zichzelf vertellen (dus zonder hem te roepen of af te leiden) wanneer hij door iets geprikkeld wordt.

Uw hond vraagt vervolgens toestemming om naar de prikkel toe te mogen en kunt u kiezen om de hond ‘vrij’ (toestemming) of ‘vrij over’ (geen toestemming) te geven om er naar toe te gaan.

De hond is enthousiast en beleeft plezier aan de methode, maar bovenal maakt de Bend-to-Assent® methode uw leven makkelijker en creëert u een band met uw hond voor het leven.

De methode is geschikt voor eigenaren wiens hond:
– aan de lijn trekt
– volledig zijn eigen gang gaat
– geen aandacht heeft voor zijn eigenaar
– opdringerig gedrag vertoont naar andere honden
– agressief gedrag laat zien naar andere honden
– angstig is voor vreemde omgevingen/geluiden
– onzeker/angstig is naar andere honden of mensen wegloopt
– ongewenste jachtdrift vertoont
– over-sociaal of ongehoorzaam is
enzovoort.

Beursaanbieding:

Contact:
Johnson Petfoods
Saffierborch 14
5241 LN Rosmalen
073-5220873
info@johnsonpetfoods.nl
www.johnsonpetfoods.nl