Happy Dog & Happy Cat – All you feed is love

Happy Dog is in 1765 ontstaan in Duitsland door de productie van aardappelvlokken, welke in combinatie met gedroogd vlees leidde tot het eerste droogvoer voor honden. In de loop van de jaren werden de recepten middels wetenschappelijk onderzoek verder ontwikkeld.

 

Happy Dog / Happy Cat streeft naar de ontwikkeling van optimale diervoeding voor hond en kat. Een voeding die aansluit aan de behoefte van elke viervoeter, groot of klein, jong of oud!

 

Door middel van onze unieke recepten, welke bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten, hoogwaardige proteïne en de waardevolle eigenschappen van kruiden en vruchten, dragen wij graag bij aan de vitaliteit van uw harige vriend!

 

Om persoonlijk garant te kunnen staan voor de kwaliteit en herkomst van onze producten geven wij de voorkeur aan grondstoffen van landbouwers uit de regio.

 

Tijdens Animal Event kunnen bezoekers kennis maken met vrijwel het gehele assortiment en in gesprek gaan met onze experts voor (vrijblijvend) voedingsadvies.

 

Ook dit jaar zijn we weer aanwezig met onze exclusieve smulboxen! Deze boxen zijn gevuld met een zakje brok, een snack en/of natvoeding. Extra leuk: De bezoekers mogen deze zelf samenstellen.

 

Ideaal dus om van jouw viervoeter een Happy Dog en/of Happy Cat te maken!

 

Wij hebben er zin in en kijken er naar uit om iedereen weer te mogen ontvangen in onze stand op het strand!

 

— Team Happy Dog & Happy Cat —

 

Contact: Happy Dog | Happy Cat Vaartveld 18 4704 SE Roosendaal 0165-378391 info@happydog.nu www.happydog.nl www.happycat-petfood.nl