fbpx

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Edupet education

Standnummer 309 | Zie jezelf werken met dieren

Bereik je droombaan met Edupet

 

Wil jij werk maken van je dierenhobby? Of wil je je passie voor dieren een extra dimensie geven? Dat kan met het lesaanbod van Edupet. Bekijk je mogelijkheden tijdens Animal Event op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 mei op de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. En zie jezelf leren en schitteren in jouw droombaan.

 

Edupet is als jij: vol van huisdieren. Je vindt bij ons dan ook een uitgebreid en superleuk dierprogramma op Het Eiland, een groot gebied aan het water. Hier kun je inspiratie opdoen en actief zijn, maar ook lekker chillen. Wat kun je bij ons verwachten?

 

De schoolbus

In onze grote, gele schoolbus kun je kennismaken met de opleidingen, cursussen, workshops en webinars die Edupet aanbiedt. Het kennisaanbod loopt van honden, katten en konijnen tot herpeten als reptielen en amfibieën. Met alle kennis en inzichten word jij een goede dierprofessional en kun je je klant goed helpen. Of kun je als hobbyist je passie een extra dimensie geven. Alvast meer weten? Kijk op edupet.nl

 

Ontmoet onze docenten en mentoren

Ontmoet in en rond de schoolbus onze docenten en mentoren. Dit zijn ervaren dierprofessionals die zelf al jaren in het vak zitten. Heb je vragen over jouw loopbaan? Wil je een carrièreswitch maken? Zoek je vermaak voor of verdieping over jouw huisdier? Ga met een gespecialiseerde docent of mentor in gesprek en laat je adviseren en inspireren. Zo kun je uit het lesaanbod de best passende opleiding, cursus, workshop of webinar kiezen.

 

Podcast

In onze schoolbus wordt elke dag een podcast opgenomen. Wil je weten hoe dit werkt? Heb je vragen die je in de podcast beantwoord wilt zien? Kom vooral langs en doe actief mee! Alleen kijken mag natuurlijk ook. Er is onder andere een podcast over konijnen met docent Bernice Muntz. Andere podcasts zijn nog volop in ontwikkeling. Heb je ideeën? Laat het ons weten!

 

Prijzenfestival

Cadeautjes krijgen is altijd leuk. En wij geven graag weg, vooral op Animal Event! Doe daarom mee aan ons Prijzenfestival en maak kans op leuke prijzen. Wat dacht je van een kortingsvoucher, een handige notebook, gratis EHBO e-learning of het tijdschrift Pets Vision? Laat je verrassen met cadeaus voor jezelf of voor je hond, kat of konijn.

 

Prins Petfoods

Edupet staat samen met Prins Petfoods op Het Eiland. Je kunt hier onder meer:

 

-kennismaken met Prins Plaza, een playground vol leuke toestellen voor je hond
-meedoen aan het Prins rally-funparcours met creatief hondentrainer Judith Lissenberg
-binnenlopen bij de Cat Experience en kittens kijken in het Glazen kitten huis
-voedingsadvies krijgen voor je hond of kat én lekker shoppen

Contact: Accustraat 1 3903LX Veenendaal 0318-531250 info@edupet.nl www.edupet.nl