DogWalkTrail

DogWalkTrail organiseert sinds 2000 actieve vakanties voor baas en hond in Oostenrijk, Belgie en Nederland. Met gidsen al wandelend, kanovaren en met de sup prachtige natuurgebieden verkennen.

 

Kano varen en suppen doen we op verschilllende plekken. In België varen we in de Ardennen en in Oostenrijk gaan we het prachtige meer de Zeller See op (zomer) en in Nederland varen we met kano’s op verschillende beken, sloten en meren en gaan we in samen werking met IkSup de plassen op met de supboards.

In Oostenrijk organiseren we ook verschillende berg-wandelprogramma’s en in de winter sneeuwschoenwandelingen. Een waar avontuur in de sneeuw!

We hebben ook DogWalkTrail on tour reizen waaronder onze kanotrekking naar Zweden en onze 10-daagse reis in Noorwegen.

DogWalkTrail heeft in Oostenrijk naast al de activiteiten ook fijne, hondvriendelijke accommodaties te huur zoals de DogMountainInn en de MountainChalets Austria. Accommodatie waar je samen met je viervoeter(s) het hele jaar door kan genieten van alles wat de bergen te bieden hebben en voor wie dat willen kun je op stap in de bergen met onze gidsen.

 

Tijdens het Animal Event is het mogelijk om bij ons het kanovaren eens te komen proberen en ervaren. Kom naar onze stand om je in te schrijven voor een plekje die dag!

www.dogwalktrail.com en www.dogwalktrail.nl 

Contact: DogWalkTrail Middelie 45 1472 GR Middelie 06-5278406 info@dogwalktrail.com www.dogwalktrail.com