Dierenbescherming

Dieren verdienen een goed leven, en mensen die voor ze opkomen als dat nodig is. De Dierenbescherming zet zich al 160 jaar in voor dieren in nood. We vangen dieren op in onze opvangcentra en vervoeren gewonde of zwerfdieren met onze dierenambulances naar medische hulp of asiel.

 

We bieden dieren ook een stem. En vragen overheid, politiek en maatschappelijk organisaties om dierenwelzijn mee te wegen in hun beslissingen. Met voorlichting stimuleren we jong en oud om respectvol met dieren om te gaan en te handelen in hun belang.

 

Samen maken we dierenwelzijn vanzelfsprekend.

 

Programma

-Doorlopend: Kom een kijkje nemen in de dierenambulance. Verhalen en demonstraties van onze dierenambulancevrijwilligers.

 

-Ieder half uur: Test je kennis over dierenwelzijn met de Kwispelkwis

 

-Zaterdag en Zondag om 11:00, 13:00 en 14:30 uur vertelt Nancy Groenewegen anekdotes uit haar boek: Blaffende honden bijten soms. Nancy was jarenlang vrijwilliger op de Dierenambulance in Rotterdam en maakte veel bizarre, spannende en ontroerende situaties mee.

Contact: Dierenbescherming Regulusweg 11 2515 AC Den Haag 088-811 3000 vraag@dierenbescherming.nl www.dierenbescherming.nl