fbpx

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Cat-Walk.nl

Standnummer 303 | Op maat gemaakte ( klittenband) manden en 100% natuurlijke jachtspeeltjes, daarvoor moet je bij Cat-Walk.nl zijn.

“Geweldige kwaliteit en eindelijk iets moois dat in mijn interieur past”, dat zijn vaak gehoorde reacties over onze handgemaakte (klittenband) manden.
Cat-Walk.nl maakt manden met een klittenbandstof onderkant waardoor deze op de haakjeskant van klittenband blijft plakken. Ideaal voor (boom) krabpalen, krabtonnen en klimmuren. Geheel in eigen kleur, uitvoering en maat worden de producten gemaakt van een stoere, stevige meubel ribstof, eventueel gecombineerd met onze superzachte knuffelstof. Vele krabpalen hebben al een nieuw jasje gekregen met onze manden, kussens en hangmatten, zoals te zien is op onze Facebook of Instagram pagina.

Ook voor jachtspeeltjes moet  je bij Cat-Walk.nl zijn. Vele jachtspeeltjes zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen zodat opeten geen kwaad kan. Overtuig jezelf en zie hoe jouw kat ineens ontwaakt met onze natuurlijke speeltjes.

Pre-orders (uitgezonderd handgemaakt en grote artikelen) kunnen bij de stand opgehaald worden, dat bespaard weer verzendkosten. Neem vooraf even contact op via info@cat-walk.nl

Neem een kijkje bij onze stand op het kattenplein en zie waarom katten het liefst op de Cat-Walk lopen.  (en natuurlijk zijn honden ook welkom, die houden ook van onze kussens en manden)

    Jan van Eyckstraat 25 Kaatsheuvel 5171AM 0610004298 info@cat-walk.nl www.cat-walk.nl