Butternut Box

Butternut Box is het eerste bedrijf dat een totaal nieuwe categorie binnen hondenvoeding heeft geïntroduceerd, namelijk VERSE maaltijden.

 

Na het voeden van ruim 110.000 honden in Engeland, zet Butternut Box sinds 2022 poot op Nederlandse bodem. Bij Butternut geloven we dat honden de meest verse, gezonden en complete voeding verdienen, zonder enige narigheid. Ons vlees, onze vis en onze groenten zijn daarom van menswaardige kwaliteit en worden in eigen keuken langzaam gegaard om voedingswaarde te behouden. Zo bieden wij hoge kwaliteit, smakelijke en complete maaltijden voor elke hond. Gekookt zoals iemand dat zelf thuis ook zou doen en in de perfecte porties voor jouw hond geleverd. Een combinatie van ultieme versheid en gemak, speciaal bereidt met onze voedingsdeskundigen en geprezen door dierenartsen. Onze maaltijden zijn ideaal voor elke type hond en leeftijd. Daarnaast zijn onze recepten bijzonder goed voor honden met gevoelige maagjes en allergieën, of kieskeurige eters. Neem niet alleen ons woord ervoor maar bekijk ook de bijna 10.000 reviews van onze klanten op Trustpilot en onze website.

 

Tijdens Animal Event 2022 bieden wij een speciaal proefpakket met hoge korting. Kom een praatje maken en je vragen stellen – wij kunnen niet wachten!

 

 

Contact: Butternut Box Herikerbergweg 88 1101 CM Amsterdam 0858889268 blaf@butternutbox.com www.butternutbox.com