Bullepees.nl

Hoe het allemaal is begonnen.. Wij hebben fysieke winkels sinds 1928 waar we gedroogde hondensnacks voor importeren, nooit de gedachte gehad dat we een online webshop zouden beginnen. Maar 10 jaar geleden gingen steeds meer mensen het online verkopen proberen. Wij gingen maar mee met de trend, maar dachten eerst dat het iets tijdelijks zou zijn. Het begon met de runderoren, bullepezen, runderpens, varkensoortjes ect. de ”basics”. En ja hoor een bestelling! Zo blij als dat we waren dat we onze eerste online bestelling hebben ontvangen! Dat ging al snel naar meerdere orders op een dag! We vonden het eigenlijk ook best wel leuk ”online” verkopen, waardoor we ons meer in gingen verdiepen, dat doen we nog steeds iedere dag.

 

 

Ook staan wij regelmatig op beurzen, om op deze manier in contact te komen met jullie (onze klanten). Ons assortiment proberen we zo ruim mogelijk te maken, met de nieuwste trends mee doen zoals wij nu kameel, vis en paarden producten verkopen! Lopen wij toch een product mis? Laat het ons weten wij zijn altijd in voor nieuwe producten!

 

 

Beursaanbieding:

Ontdek de smakelijke verrassing voor je harige vriend op Animal Event! Speciaal voor jou hebben we onze heerlijke varkensneuzen in de aanbieding: 20 stuks voor slechts €10,- in plaats van €18,95. Trakteer je trouwe viervoeter op deze knapperige traktatie en geniet van een feest van smaken. Haast je, want deze speciale beursaanbieding wil je niet missen! ✨

 

 

Contact: Bullepees.nl Raadhuisstraat 43 1541 JB Koog aan de Zaan 075-6703199 info@bullepees.nl www.bullepees.nl