fbpx

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Belcando Hondenvoer

Standnummer 205 | Belcando Mastercraft

Voor BELCANDO MASTERCRAFT  verwerken we alleen vers vlees en géén voorgedroogd vleesmeel, dat soms zelfs in hoogwaardige droogvoeren wordt gebruikt. Met onze bijzondere zachte Fresh Meat Technologie wordt het verse vlees rechtstreeks tot een brok verwerkt. Zo blijven de ingrediënten vers tot vlak voor de verwerking. Alleen hierdoor komt later de volle smaak van vlees in de brok naar voren. Met BELCANDO MASTERCRAFT proeft Uw hond het verschil. Onze recepten zijn zeer goed verdraagbaar, omdat ze naast vers vlees ook hoogwaardige plantaardige ingrediënten bevatten. De waardevolle voedingsstoffen uit groenten, kruiden en bessenmengsels zijn een zinvolle aanvulling op vers vlees en komen overeen met de natuurlijke voedingsbehoefte van onze honden.

Speciale ingrediënten zoals cranberries, chlorella-algen of chiazaad hebben ook een positief effect op het welzijn van de hond.

 

Leonardo Fresh

Voor LEONARDO fresh Meat gebruiken wij vers vlees en zien we zoveel mogelijk af van voorgedroogd vleesmeel. Met LEONARDO fresh Meat proeft Uw kat het verschil! Onze recepten zijn zeer goed verdraagbaar omdat ze naast vers vlees ook hoogwaardige plantaardige ingrediënten bevatten. De waardevolle voedingsstoffen uit groente, kruiden en bessenmixen vullen het verse vlees op een zinvolle manier aan en komen overeen met de natuurlijke voeding van onze katten.

 

Beursaanbieding

Maak kennis met Belcando Mastercraft of Leonardo Fresh met het op Animal Event te verkrijgen kennismakingspakket voor slechts € 7,95.

Contact: Bewital Petfood GmbH Industriestraße 10 D-46354 Südlohn – Oeding Duitsland Jansen Speciaalvoeders 0316-532252 info@jansenspeciaalvoeders.nl www.jansenspeciaalvoeders.nl