1 (69)

Beaphar

Beaphar_Strapline_RGB_Logo.jpeg

Stand nummer: 131

Huisdieren zijn een belangrijk onderdeel van de familie en dat is te merken bij Beaphar. Ze zijn een enorm waardevolle toevoeging aan het leven van mensen. Ze ondersteunen onze gezondheid, verminderen stress, moedigen ons aan om te bewegen en helpen kinderen verantwoordelijkheid te leren.

Beaphar staat voor familie, toegankelijkheid, betaalbaarheid en kwaliteit. Onze producten zijn over de hele wereld verkrijgbaar in de gespecialiseerde detailhandel, zoals dierenspeciaalzaken en tuincentra. Het is de drijfveer van onze werknemers – waarvan 90% zelf huisdieren heeft – om nieuwe producten te ontwikkelen en bestaande producten te verbeteren. Het assortiment is te verdelen in 3 categorieën:

  • Geneesmiddelen voor huisdieren
  • Dierverzorgingsproducten
  • Voeding

Bezoek de Beaphar stand op het Strand van Animal Event. Er zijn vele leuke dingen te beleven voor zowel volwassenen als kinderen. Bescherm je hond en maak kennis met HET product voor jouw hond, een band die tot 6 maanden werkzaam is tegen teken, vlooien en zandvliegen. Voor de kinderen is er bij deelname aan het “Canishield-bandjes” werpen altijd prijs!

Contact:
Beaphar
Baronieweg 7
5321 JN Hedel
073-5998600
pm@nl.beaphar.com
www.beaphar.nl