fbpx

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Alprovi, Sport en Spel voor Dieren

Standnummer 310 | Sport en Spel voor dieren biedt een breed assortiment in leuke spel- en oefenmaterialen voor hondentraining en hondensport.

Ons team bestaat uit allemaal dierenfans en samen maken wij sporten en spelen voor jou en alle andere baasjes extra leuk. Met de producten die we aanbieden, maar ook met handige lesplannen bij de producten.

 

Onze materialen zijn heel goed toepasbaar voor o.a. behendigheids- en agilitytraining, clickertraining, puppy cursussen, Hooper training, coördinatie- en balanstraining, doggy dance, hondenfysiotherapie en revalidatie.

 

Een greep uit ons assortiment:

 

  1. Balansmaterialen (balanskussens, -borden, -planken)
  2. Grote gymballen voor o.a. Treibball
  3. Agility en behendigheidsmaterialen (hoopers, agility tunnels, sprongetjes, pionnen, stokken, hoepels en slalomsystemen)
  4. MOOFFZ Foamblokken
  5. Leuke spelmaterialen, zoals dogsteppers, snuitgolf sets, gatenballen, targetschijven etc.

 

Ook dit jaar kun je onze stand vinden op het evenemententerrein “Eiland”. Hier kan je hond veel van onze producten komen uittesten, en kun je onze nieuwste producten bekijken.

 

Beursaanbiedingen:

Mooffz airspot balanskussen 100 cm: https://www.sportenspelvoordieren.nl/mooffz-airspot-100-cm

Van € 110,- voor € 99,-.

 

22-delig parcours voor hondentraining: https://www.sportenspelvoordieren.nl/agility-en-behendigheid/22-delig-parcours-voor-hondentrain

Van € 109,95 voor € 99,-

 

Nu al nieuwsgierig naar onze materialen? www.sportenspelvoordieren.nl

Contact: Alprovi, Sport en Spel voor Dieren Kruisboog 35 3905 TE Veenendaal 0318-513142 info@sportenspelvoordieren.nl www.sportenspelvoordieren.nl