fbpx

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Aftellen tot Animal Event 2023:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Aeres MBO Barneveld

Standnummer 17 | Aeres Barneveld, de enige ‘school’ in Nederland met een dierentuinvergunning

Al jaren zijn wij als kennisinstituut op het gebied van dierverzorging vertegenwoordigd op Animal event. Met ruim 25 mbo opleidingen en bijna 100 cursussen en opleidingen voor volwassenen is ons instituut toonaangevend binnen de diersector. Zomaar een greep uit het lijstje met populaire opleidingen: Paraveterinair dierenartsassistent, Gedragstherapeut hond of kat, Hondentrimmer, Dierfysiotherapeut en Aspirant Manege-instructeur.

 

Studenten van de mbo opleiding Dierverzorging en Management ondersteunen Animal event als onderdeel van hun ‘Gastvrij optreden’ opdracht. De dierverzorgers in opleiding zijn onder andere zichtbaar bij de ontvangst, op het losloopgebied, bij de diverse pistes en natuurlijk op de stand. Wij vinden het belangrijk dat de studenten vaardigheden als gastvrij verwelkomen, presenteren en rondleiden goed onder de knie krijgen.

 

Het belevenisprogramma van Aeres Barneveld op de stand is dit jaar wervelend en leerzaam.  De dierspecialisten van Aeres Barneveld vertellen alles over vachtverzorging van het huisdier, het belang van een verrijking (speeltje) voor je hond of kat en hoe een carrièreswitch naar een droombaan in de diersector zomaar binnen handbereik ligt.

Extra leuke sessies zijn die van topfotograaf Hans Krudde en reptielenspecialist Peter Schilperoord (van Blue-lagoon).

 

www.aerestrainingcentre-barneveld.nl

    Contact: Aeres MBO Barneveld Barnseweg 3 3771 RN Barneveld 088-0206100 mbo.barneveld@aeres.nl www.aeresmbo.nl