10373_504509_Header Animal Event_V2

Maak op Animal Event kennis met de beste voeding voor jouw kat of hond!

Wij zijn te vinden op twee locaties: in het Bos én op het Strand.

In het Bos
Kom gezellig naar onze stand in het Bos en geniet van de leuke muziek en gezellige sfeer. Leer meer over verschillende rassen katten en honden en wie weet maak je kans op een gepersonaliseerde Fatboy voor je kat of hond!

Op het Strand
Bezoek ook onze stand op het Strand en kijk samen met Royal Canin op een andere manier naar de gezondheid van je hond. Ga samen met je viervoeter op de foto en maak kans op de hoofdprijs – een photoshoot van een bekende fotograaf!

Tot 3, 4 en 5 mei 2019!

Speciale Royal Canin Actie
Profiteer nu van 20% op je entreekaart voor Animal Event. Gebruik hiervoor onze unieke promocode: royalcaninae19

Verzilver promocode

 “Geen kat of hond is hetzelfde!”
Heeft jouw kat kort, lang, of geen haar? En ligt ze graag bovenop de kast, jaagt ze altijd door de tuin of kruipt ze liever in de wasmand? En je hond, heeft hij een korte of een lange snuit? En graaft hij altijd kuilen in de tuin, of rent hij liever achter een bal aan? Geen kat of hond is hetzelfde. Waarom zouden we ze dan wel dezelfde voeding geven?

Gezonde voeding op maat
Als trotse eigenaar wil je natuurlijk het beste voor jouw kat of hond. De juiste voeding is een voeding precies afgestemd op de behoeften van jouw kat of hond. Bij Royal Canin werken we al 50 jaar vanuit het principe: het dier staat centraal. Door goed naar alle katten en honden te blijven kijken, leren we meer over hun voorkeuren en gewoonten. En weten we steeds beter wat ze nodig hebben om gezond en fit te blijven. Onze kennis en ervaring gebruiken we om gezonde voeding op maat te maken voor iedere kat en hond. Samen houden we alle katten en honden van Nederland gezond en fit!

ROYAL CANIN® – Uitzonderlijk in elk detail

Contact:
Royal Canin Nederland BV
Poort van Veghel 4930
Postbus 63
5460 AB Veghel
0413-318418
info.nld@royalcanin.com
wwwo.royalcanin.nl