Dogfrisbee (3)

Workshops

Hieronder vind je een overzicht van de workshops tijdens Animal Event 2019. Let op: deze lijst wordt nog wekelijks aangevuld! Voor sommige workshops geldt een voorinschrijving, dat is mogelijk via info@animal-event.nl (max. 2 workshops per hond per dag).

Farm Food Escape Room: dat wil je niet missen! Ga samen met je hond de uitdaging aan en probeer binnen een vastgestelde tijd te ontsnappen uit vier gethematiseerde kamers. Hoe? Door met je hond goed samen te werken en diverse puzzels en opdrachten op te lossen. De Farm Food Escape Room is het gehele evenement toegankelijk en er zijn geen extra kosten aan verbonden. Inschrijving is niet nodig.

Workshop Snuitgym: leer je hond zijn hoofd te gebruiken! Wil jij een hond die goed luistert naar wat je zegt? Tijdens de workshop ‘Snuitgym’ op vrijdag en zondag leert creatief hondentrainer Judith Lissenberg je hond zijn hoofd te gebruiken, letterlijk en figuurlijk: het is denken én doen! Met een heerlijke Prins NatureCare hondenworst als train- en beloonmiddel gaan we honden begrippen als ‘kin op’, ‘neus tegen’ en ‘hoofd onder’ leren. En het leuke is: voor deze supersnelle trainings work-out heb je alleen je hond en jezelf nodig. Het benodigde lekkers krijg je van Prins! Alle honden kunnen gratis meedoen aan snuitgym, vooraf aanmelden is niet nodig. De workshop vindt plaats in het Prins Sport Stadion.

 

 

Kanovaren met je hond: een unieke ervaring om met je hond mee te maken! Deze leuke activiteit wordt begeleid door DogWalkTrail en vind je in het Dorp aan de Dorpshaven. Inschrijven is mogelijk op het evenement bij de stand van DogWalkTrail, hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Workshop Trainen met een tube: maak je hond hufterproof! 
Heb jij al kennisgemaakt met tubetraining? Door je hond te begeleiden met een lekkere Prins Train & Care beloningscrème uit een handige tube kun je hem zonder sputteren en spartelen allerlei aanrakingen en handelingen leren, die heel goed van pas komen bij voorbeeld de vachtverzorging of de dierenarts. Creatief hondentrainer Judith Lissenberg laat je op vrijdag en zondag zien hoe je een hond ‘hufterproof’ kunt maken. Poten optillen, oren bekijken… met behulp van de tube, die je tijdens deze workshop van Prins krijgt, is dat een fluitje van een cent! Alle honden kunnen gratis meedoen aan deze tubetraining in het Prins Sport Stadion, vooraf aanmelden is niet nodig.

Suppen met je hond: een unieke ervaring om met je hond mee te maken! Deze leuke activiteit wordt begeleid door DogWalkTrail en vind je in het Dorp aan de Dorpshaven. Inschrijven is mogelijk op het evenement bij de stand van DogWalkTrail, hieraan zijn geen extra kosten verbonden.