1 (59)
1 (14)

Route

Animal Event vindt plaats op Event Center Beekse Bergen te Hilvarenbeek. Dit terrein is gelegen nabij Safaripark Beekse Bergen en Speelland.

Adres
Event Center Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek

Routebeschrijving
Event Center Beekse Bergen ligt aan de provinciale weg N269 tussen Hilvarenbeek en Tilburg. Vanaf de A58/N269 geven de blauwe ANWB-borden de route Beekse Bergen aan.Animal Event is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Raadpleeg voor de meest optimale route 0900-9292 of kijk op www.9292.nl.

Met het openbaar vervoer naar Animal Event?
Er rijden speciaal vanwege  Animal Event extra bussen vanaf station Tilburg. De bussen rijden rechtstreeks en vertrekken vanaf perron B op Tilburg Busstation. Op het busstation loopt een begeleider rond van Animal Event die je naar de juiste plek kan verwijzen.

Stap in en laat je in slechts 20 minuten naar het Animal Event brengen. Stap uit bij halte “Speelland”. Vanaf deze halte is het nog maar enkele minuten lopen naar Animal Event.

Je bent van harte welkom met je huisdier in de bus!
Kleine huisdieren in een draagtas of mand reizen gratis mee in de bus. Voor honden geldt:

  • Gratis in de bus, mits kort aangelijnd.
  • De hond mag niet op de bank zitten of overlast veroorzaken.

Kosten vervoerbewijs
Op alle buslijnen in Brabant kun je reizen met je OV-chipkaart. Je kunt ook altijd een los vervoerbewijs kopen bij de buschauffeur. Een ritkaart (enkele reis) kost €3,98 en een Dalurendagkaart €6,22. Je kunt (uitsluitend) pinnen in de bus. Wil je je kaartje contant kopen, dan kan dat bij een van de vijftig voorverkooppunten in Noord-Brabant.