Header Voorzieningen 2019

Voorzieningen

Honden
Honden zijn vanaf 20 weken oud van harte welkom op Animal Event, mits ze aangelijnd zijn en de hondenpoep opgeruimd wordt. Tevens is het verplicht om een hondenticket aan te schaffen, dit is mogelijk in de ticketshop of aan de kassa. Een slipketting, prikhalsband of elektrische halsband is verboden. We adviseren vanwege de hondendrukte om geen flexi lijn te gebruiken, maar een normale korte hondenriem of looplijn. Let op: je moet het inentingsbewijs of een titerbepaling van je hond kunnen tonen. De organisatie heeft het recht om loslopende honden en hun eigenaren buiten te sluiten van het evenement. In het Losloopgebied kunnen honden even lekker ontladen en rennen, zwemmen en ravotten met andere kameraadjes.

Fotograferen
Tijdens Animal Event is het toegestaan om voor eigen gebruik foto’s te maken. Let op: deze foto’s mogen niet commercieel gebruikt worden. Animal Event heeft een eigen fotograaf, Remco Veurink, waar je desgewenst foto’s kunt bestellen.

Rolstoelgebruikers en mindervaliden
Voor mindervalide bezoekers en rolstoelgebruikers is Animal Event toegankelijk. De Promenade (belangrijkste wandelroute) is geasfalteerd en daardoor goed toegankelijk. De vier area’s bestaan uit gras en zand waar aanpassingen zijn gedaan om deze rolstoelvriendelijk te maken. Wij adviseren te allen tijden een helpende hand van een begeleider.

Catering
Op Animal Event vind je diverse cateringpunten waar je kunt genieten van een kopje koffie, een gezonde lunch, een frietje, een bakje poffertjes of een lekker ijsje.

EHBO
Geen nood bij ongelukjes. Op Animal Event is een EHBO post aanwezig. Meld je bij het secretariaat bij de hoofdingang of bij het Animal Event personeel wanneer eerste hulp nodig is.

Betalingsmogelijkheden
Animal Event beschikt niet over een geldautomaat. In een groot aantal stands kun je jouw aankopen met de pinpas betalen.

Parkeren
Vlakbij de hoofdingang van Animal Event is een groot parkeerterrein. Een uitrijmunt kost € 8,50 en dient ingeleverd te worden bij het verlaten van het parkeerterrein. De uitrijmunten zijn te verkrijgen bij de kassa bij de hoofdingang of in de voorverkoop.