Mooiste Hond van NL 2018

Mooiste Hond-verkiezing herstart!

Goed nieuws: de Mooiste Hond-verkiezing 2020 wordt doorgezet, in online-vorm! Vanaf vandaag, 1 september is het weer mogelijk jouw allermooiste hond te nomineren voor de Mooiste Hond-verkiezing! Dit kan tot 22 september.

Wil je graag je stem uitbrengen of andere mensen aanmoedigen om op jouw hond te stemmen? De stembus opent weer op maandag 7 september. De stemmen die voor de tijdelijke sluiting begin april zijn uitgebracht blijven natuurlijk staan en worden meegenomen in de totaaltelling. Op 4 oktober sluit de stembus en op 9 oktober worden de gemeente- en provinciewinnaars bekend.

Finale en award uitreiking
De gemeentewinnaars met de meeste stemmen worden uitgeroepen tot provinciewinnaars. Deze honden strijden mee voor de landelijke titel. Omdat de finale helaas niet fysiek kan plaatsvinden, wordt alle provinciewinnaars gevraagd een filmpje toe te sturen dat wordt beoordeeld door de deskundige jury. Het belangrijkste beoordelingscriteria hierbij is dat de interactie tussen hond en baas goed zichtbaar is. Wie zich de Mooiste Hond van Nederland mag noemen wordt op 29 oktober bekend gemaakt, dit gebeurt online.

Kijk voor meer informatie, nomineren en stemmen op www.mooistehond.nl.