Mooiste hond van Nederland

Mooiste Hond van Nederland-verkiezing begonnen!

In 2019 wordt opnieuw de verkiezing voor de Mooiste Hond van Nederland georganiseerd en je kunt je hond vanaf vandaag aanmelden. Sinds vorig jaar is de verkiezing uitgebreid en met succes: er werden in 2018 ruim 3.500 honden aangemeld. De mooiste honden maken kans op de gemeente- of provincietitel op basis van de meeste stemmen. Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. De landelijke winnaar wordt gekozen door een deskundige jury. Vind jij dat jouw hond de allermooiste is en in aanmerking komt voor de titel? Nomineer je viervoeter dan vóór 19 februari via de website – deelname is geheel kosteloos!

Nomineer hier jouw mooiste hond

De stemronde van de verkiezing voor de Mooiste Hond 2019 gaat van start op dinsdag 5 februari. Stemmen is mogelijk tot en met dinsdag 12 maart. De landelijk winnaar wordt gekozen door een deskundige jury tijdens de finale op zondag 5 mei tijdens Animal Event.

Let op: indien je ervoor zorgt dat interactie tussen hond en baas goed te zien is op de door jouw ingezonden foto én dat de hond geheel in beeld is, krijg je tijdens de landelijke finale extra bonuspunten van de jury.

Award uitreiking
Op zondag 5 mei strijden de provinciewinnaars tijdens de finale om deze felbegeerde titel. Honden die bij de Provincie-verkiezing de tweede plaats behaalden worden uitgenodigd voor de voorronde op dezelfde dag. De winnaar van deze voorronde krijgt een wildcard voor de finale en maakt dus kans op de landelijke titel!

De verkiezing ‘Mooiste Hond 2019’ wordt mede mogelijk gemaakt door Farm Food Hondenvoeding en Animal Event, en is naar idee van Pronk’s Dogshop.

Klik hier om de website van Mooiste Hond te bezoeken.