Katten kittens Prins Lekker in je vel cafe Animal Event

Het Prins Lekker in je vel-café, alles over katten!

Het Prins Lekker in je vel-café is dit jaar hét domein van kattendeskundige Maggie Ruitenberg van het Katten Kenniscentrum Nederland en Adrienne van ’t Wout van Catcetera. Maggie en Adrienne nemen je mee in de wereld van kattentraining en vertellen je hoe je er voor kan zorgen dat je kat echt lekker in zijn vel zit. Daarnaast worden er in het gezelligste café van Animal Event ook verschillende leuke activiteiten georganiseerd.

Help, mijn kat is een stresskip!

Katten zijn stressgevoelige dieren. Heb jij ook een stress gevoelige kat? Of wil je juist stress voorkomen bij je kat? Elke dag zal er om 11:30 uur een lezing gegeven worden in het Prins Lekker in je vel-café waarbij je praktische tips ontvangt om stress bij je kat te voorkomen en te verbeteren. Super leerzaam en nuttig dus! Naast de informatie krijg je als bezoeker van de lezing na afloop ook een leuk cadeautje voor je kat die kan helpen bij het verminderen van stress. Elke dag is er één bezoeker die echt geluk heeft en bij de loting een Prins cadeaubox voor zijn of haar kat ontvangt.

Kattenbingo!

Herken jij de verschillende lichaamshoudingen van katten? Wanneer is een kat erg geschrokken? Wanneer is een kat boos en wanneer juist heel bang? Elke dag om 14.00 uur vindt de Kattenbingo plaats in het Prins Lekker in je vel-café. Bij deze bingo zoek je geen nummers op je bingokaart, maar juist de verschillende lichaamshoudingen van katten!

Natuurlijk wordt je geholpen door de Prins kattenexperts, dus als je weinig weet van lichaamstaal bij katten kun je gewoon meedoen en leer je zelfs nog iets over communicatie bij de kat. De winnaars ontvangen een aantal leuke prijzen, speciaal voor dierenliefhebbers. Iedere deelnemers gaat naar huis met een leuke verassing voor hun kat!

Maak dat de kat wijs

Bezoek je het café liever later op de middag, dat kan. Om 15:00 uur start elke dag het kattenkennisspoel ‘Maak dat de kat wijs’. Bij dit gezellige spel ga je de strijd aan met andere kattenliefhebbers en ontdek je wie het meeste weet van katten. Naast de eer wint de winnaar ook een fantastische hoofdprijs: de Microchip Surefeed connect! Een intelligente voerbar die open gaat bij het lezen van de microchip of RFID penning van je kat. De voerbak heeft een ingebouwde weegschaal en houdt het eetgedrag van je kat in de gaten! Een extra leuke reden dus om jouw kennis van katten te testen. Voor alle deelnemers die niet de hoofdprijs hebben gewonnen is er ook nog een leuk presentje voor hun kat.

Buiten bovenstaande activiteiten is het Prins Lekker in je vel-café de plek om gezellig samen te komen met andere kattenliefhebbers. Klets over jouw favoriete dier en leer van elkaar. Mocht je ondanks alle informatie nog specifieke vragen hebben over het gedrag van jouw kat, zoek dan Maggie op in de Prins Petfood stand. Zij is buiten bovenstaande activiteiten op deze stand aanwezig om al je vragen over kattengedrag te beantwoorden.