Header Product Award 2019

Help jouw favoriete product aan een Award!

Verzorg jij jouw huisdier met een product waar niks tegenop kan? Waarvan je weet dat je dat altijd in huis hebt? Denk hierbij aan een innovatief / (on)bekend verzorgingsproduct. Of geef je een bepaald soort voer aan je huisdier of gebruik je een bijzonder speeltje waar jouw dier veel baat bij heeft? Oftewel, gebruik je een product waar je zelfs anderen over tipt of in adviseert? Dan hebben de producenten van dit product nu jouw hulp nodig! Door ze voor te dragen voor de Product Award van de Dutch Pet Awards maken zij kans deze felbegeerde award te winnen!

Hoe je dit doet? Heel eenvoudig via het voordrachtformulier op de website van Dutch Pet Conference & Awards. Het voordragen is geheel kosteloos en neemt ongeveer 10 min van je tijd in beslag.

De award ging vorig jaar naar Hands on Gloves, een product dat werd geprezen voor de bijdrage aan een betere band tussen eigenaar en dier, milieuvriendelijk en duurzaam is en eenvoudig in het gebruik.

Dutch Pet Awards
Op dinsdag 5 november worden tijdens de galashow acht awards uitgereikt aan personen, instanties, bedrijven, goede doelen of praktijken die een voorbeeld zijn voor de huisdierensector. Onder alle voordrachten worden drie sets van twee entreekaarten voor Animal Event 2020 verloot. Wees er snel bij en zet jouw favoriete product in ’t zonnetje!