Beste Baas Quiz - Animal Event 2020 - honden quiz

Finalisten Beste Baas-verkiezing bekend

Begin dit jaar ging de Dierenbescherming in samenwerking met Animal Event aan de slag met de ‘Beste Baas van Nederland’-verkiezing. De quiz op de website van de Dierenbescherming werd massaal ingevuld en er werden veel leuke motivaties ontvangen. Omdat de finale helaas niet in fysieke vorm kon plaatsvinden op Animal Event, is gezocht naar een alternatief. De Beste Baas-verkiezing wordt dit jaar doorgezet in online vorm!

De vakjury heeft uit alle inzendingen inmiddels vijf finalisten verkozen. Wij feliciteren:

  • Wendy Doomen
  • Melissa van Nam
  • Anouk Broekers
  • Kim (eigenaresse van Caius)
  • Nicolette Dijk

Zij krijgen de mogelijkheid om een filmpje van maximaal 3 minuten in te sturen waarin ze laten zien waarom zij de Beste Baas van Nederland 2020 titel verdienen. De vakjury beoordeeld deze filmpjes en verkiest de uiteindelijk winnaar. Wie dit is, wordt op 15 oktober bekend gemaakt.

Prijzen
Bij een finale horen natuurlijk ook mooie prijzen. Voor alle finalisten stelt Prins Petfoods een mooi verassingspakket beschikbaar, en daarnaast ontvangen alle finalisten twee toegangskaarten voor de eerstvolgende editie van Animal Event. Voor de winnaar is er bovendien nog een mooie bokaal, én natuurlijk de eeuwige roem!

Beste Baas-verkiezingspagina.