20190504-142845-2X178451

Fantastisch programma tijdens tweede dag

Ook vandaag was het aan de frisse kant maar opnieuw liet de zon zich snel zien. Standhouders druppelden langzaam binnen en maakten hun stand gereed voor de tweede dag van Animal Event. Wat zou het vandaag brengen? Sowieso meer bezoekers. Maar wat doet het weer? De voorspellingen waren pittig; natte sneeuw, hagel en zelfs buien met fikse onweer waren voorspeld door de weermannen- en vrouwen. Maar wat een geluk hadden we vandaag! Op twee kleine buitjes na is het droog gebleven en liet de zon zich veel zien! De wind maakte het wel fris maar gelukkig waren bezoekers daarop gekleed. Het was opnieuw een fantastische dag!

De Farm Food ‘Catch me if you can’ in het Dorp kon rekenen op enthousiaste bezoekers en honden. Op deze racebaan kun je testen of jouw hond een echte snelheidsduivel is. De meesten hadden het spelletje gauw door maar er is er altijd wel eentje bij die wordt afgeleid door andere honden die op een afstandje staan te kijken. Hilariteit alom!

Het Glazen Kattenhuis kon ook vandaag weer rekenen om veel bewonderaars. Want tja… als je een kitten van een paar weken oud bent wil iedereen je het liefst in de binnenzak mee naar huis nemen! Op het Strand genoten bezoekers van een spectaculaire roofvogelshow. De demonstranten vertelden met veel enthousiasme en passie belangrijke weetjes over deze bijzondere vogels. Het bezoeken waard, ze zijn er morgen ook nog!

In het Park genoten bezoekers van de vele boerderij- en erfdieren. De jongste bezoekers maken op deze manier op een ongedwongen, veilige en plezierige manier kennis met deze prachtige dieren. De standhouders en dierenexperts vertellen je graag meer en als je verse producten van de boerderij wilt proeven, dan kan dat tijdens de proeverij. Vers én lekker!

Op het Eiland stond het publiek rijen dik voor een hele bijzondere demonstratie met een hele beroemde hond, namelijk die van Bumper de politiehond! Wil je hem ontmoeten? Dan kan dat morgen nog! Kaartjes voor het evenement koop je eenvoudig via de ticketshop.