Escape Room

Eerste Escape Room voor hond én baas tijdens Animal Event

In navolging van de populariteit van Escape rooms voor mensen opent Animal Event op 4, 5 en 6 mei in samenwerking met Farm Food de eerste Escape Room voor hond én baas. Samen gaan jullie de uitdaging aan: proberen te ontsnappen uit vier gethematiseerde kamers. Dit gebeurt door het oplossen van de meest uitdagende puzzels en opdrachten. In de eerste ruimte kom je alles te weten over de grondstoffen van hondenvoer. Want waar wordt het nou eigenlijk van gemaakt? Na het ontsnappen uit deze ruimte ontdekken jij en je hond hoe deze grondstoffen in de fabriek worden verwerkt tot brokken, een heel interessant proces.

 

In ruimte drie liggen deze hondenbrokken in de winkel, tijd om ze te kopen! Jullie Escape Room-avontuur sluit je af wanneer jij en je hond in ruimte vier het voer in huis hebben en je hond er lekker van staat te smullen.

In Nederland zijn er honderden Escape Rooms, waarvan de meeste in Noord-Brabant. De Farm Food Honden Escape Room is het gehele evenement toegankelijk en er zijn geen extra kosten aan verbonden.