2016 Animal Event

Dierenspeciaalzaak van het jaar

Deze verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Stichting Animal Event in samenwerking met Groenhorst Barneveld en HAS Hogeschool. Vanaf dit jaar wordt tevens samengewerkt met Dibevo. Het traject van de verkiezing veranderd hierdoor. Tijdens Animal Event op 8 mei komen de ingeschreven winkels bijeen en wordt de eerste selectie van 20 winkels bekend gemaakt. Op 30 en 31 oktober vinden de Dibevo vakdagen plaats en wordt de winnaar bekend gemaakt.

De verkiezing ‘Dierenspeciaalzaak van het jaar’, is een initiatief om goed ondernemerschap in de dierensector te bevorderen. Tot en met 15 april kunnen dierenspeciaalzaken zich inschrijven voor de verkiezing op de nieuwe website www.dszvanhetjaar.nl. Ook is het voor klanten, vertegenwoordigers en andere betrokkenen mogelijk een favoriete dierenwinkel via deze website voor te dragen voor deelname aan de verkiezing.

In de maanden na Animal Event worden de winkels bezocht door een projectteam, hiervan wordt een uitgebreid rapport geschreven en een bedrijfspresentatie gemaakt. Naar aanleiding van deze rapporten kiest de jury de vier dierenspeciaalzaken die genomineerd worden voor de titel ‘Dierenspeciaalzaak van het jaar 2016’.

Winnaar publieksprijs Dierenspeciaalzaak van het Jaar 2015: Vogelkelder

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Dibevo vakdagen op 30 en 31 oktober 2016. De hoofdprijs is onder andere een geldbedrag van maar liefst €2500,-.

Klik hier voor meer informatie over de verkiezing en doe mee!


Winnaar Dierenspeciaalzaak van het Jaar 2015 categorie klein: Faunaland Meevis

Winnaar Dierenspeciaalzaak van het Jaar 2015 categorie groot: De Boer