Park_Mooiste hond(8)

De Mooiste Hond-verkiezing: sluit tot 1 september!

De nomineringsfase voor de Mooiste Hond verkiezing wordt met ingang van vandaag gesloten tot 1 september. Ook het uitbrengen van stemmen is vanaf vandaag tijdelijk niet mogelijk. De finale van de Mooiste Hond-verkiezing zou begin mei plaats vinden op Animal Event, echter door de corona-crisis is Animal Event verzet naar 16, 17 en 18 oktober. In overleg met de organisatie van de Mooiste Hond-verkiezing is besloten om ook de verkiezing te verschuiven naar een later tijdstip.

Nieuwe datums
Vanaf 1 september zal het weer mogelijk zijn om jouw hond te nomineren voor de Mooiste Hond-verkiezing. Noteer deze datum goed in je agenda, want nomineren is maar mogelijk tot 22 september. Wil je graag je stem uitbrengen of andere mensen aanmoedigen op jouw hond te stemmen? Dat kan weer vanaf 7 september en loopt door tot 5 oktober. Alle stemmen worden vervolgend geteld en aan de hand daarvan worden op 7 oktober de gemeente- en provinciewinnaars bekend gemaakt.

Nominaties en stemmen van afgelopen weken
Heb jij in de afgelopen periode al jouw hond genomineerd? Geen zorgen, deze nominatie blijft gewoon staan en is later dit jaar opnieuw geldig. Ook stemmen die uitgebracht zijn in de afgelopen weken blijven staan. De stemmen vanaf 7 september worden vervolgens opgeteld bij de al uitgebrachte stemmen.

Award uitreiking
De spannende finale van de Mooiste Hond vindt plaats op zondag 18 oktober tijdens Animal Event 2020 bij Autotron in Rosmalen. Alle gemeentewinnaars ontvangen één gratis toegangskaart voor Animal Event op 16, 17 en 18 oktober en kunnen tijdens het event hun certificaat ophalen in de stand van Farm Food. Alle provinciewinnaars ontvangen twee tickets en worden uitgenodigd voor de spannende finale tijden Animal Event op zondag 18 oktober. Tijdens de finale beoordeeld een deskundige jury de deelnemers.

Vind hier meer informatie over de Mooiste Hond-verkiezing.