Priscilla Otto

Priscilla Otto verzorgt namens het Nederlands Stamboek voor Tinkers een gave show op muziek in Ierse stijl. Hierin toont ze samen met haar Tinker Jack diverse oefeningen gereden op een neckrope. Van liggen, dressuur, op het blok staan tot een sprongetje, ze doen het allemaal!

 

Priscilla is eigenaresse van een klein paarden bedrijfje aan de kust (Seaside Horse Adventures). Dit bedrijfje is begonnen rondom haar opa’s Fjord Martje en haar eerste echte eigen paard, Tinker Jack Sparrow. Jack kwam als onbeleerd jong paard in haar leven toen ze 15 jaar was. Al snel bleken ze op de grond elkaar echt te begrijpen en gaven ze shows en demonstraties rondom vrijheidsdressuur. Jack en Priscilla zijn samen zelfs in het buitenland beland, werkend op allerlei verschillende paardenbedrijven waar zij ook vrijheidsdressuur en het rijden op neckrope lieten zien.

 

Jack Sparrow is een Tinker geboren in Engeland en op 6 jarige leeftijd is hij met de boot naar Nederland gekomen. Qua uiterlijk was hij voor Priscilla als toen 15-jarige natuurlijk een droompaardje. Maar een onbeleerd paard en jonge ruiter zijn natuurlijk niet echt een ultieme combinatie, nu meer dan 10 jaar later hebben ze samen ontzettend veel obstakels overwonnen en hebben ze niet veel tuig meer nodig om te kunnen werken. Laat Jack zijn “koudbloed” looks je absoluut niet op een dwaalspoor zetten, want hij heeft het hart en karakter van een echte atleet.

 

Wanneer kun je Priscilla vinden op Animal Event 2024?
Priscilla is op zondag 5 mei aanwezig in de Garvo Hobbydieren Weide met een gave neckrope show in Ierse stijl.