Winner 2015

Grietje Wagenaar

Grietje Wagenaar uit Berggum is al ruim zeventien jaar werkzaam als professioneel hondentrainer. Naast gehoorzaamheidstraining is het trainen van bijzondere trucjes en gecompliceerde taken haar specialisme. Met haar eigen honden beoefent ze al jarenlang de Dog Dance sport, en behoort ze tot de wereldtop. In 2011 deed me aan de Hollands Got Talent, en eindigde ze bij de beste twaalf acts.

Grietje is eigenaar van Hondenschool Behave en heeft een Casting buro voor dieren,  Dit houd in dat grietje honden cast en op de set begeleid voor elke unieke opdracht. Afgelopen jaar heeft ze oa  5 honden waaronder twee puppy’s gecast en getraind voor  Mega theater productie De Stormruiter onder leiding van Jos Thie. De honden werkten hier nauw samen met acteurs, stuntman en paarden. De 22 voorstellingen waren al snel volledig uitverkocht en in totaal hebben ruim 400500 bezoekers van de voorstelling genoten

Grietje is vrijdag 3 mei, zaterdag 4 mei en zondag 5 mei aanwezig tijdens het evenement. Ze verzorgt naast demonstraties ook diverse masterclasses.

www.filmdogacademy.nl