Anne-Gaëllo Bertho

Anne-Gaëlle ontdekte op 15-jarige leeftijd bij toeval de wereld van paarden. Haar beste vriendin, die onlangs een merrie had aangeschaft, liet haar kennismaken met de dieren die het grootste deel van haar leven zouden gaan uitmaken. Om samen met haar beste vriendin te kunnen gaan rijden, besloot Anne-Gaëlle ook een merrie aan te schaffen: Praline.

 

Helaas leed Praline aan hoefbevangenheid en dierenartsen zagen geen toekomst meer voor haar. Met een enorme dosis liefde en geduld werd de hoefbevangenheid van Praline steeds beter totdat deze volledig genas. Tijdens het herstel kon Anne-Gaëlle niet op Praline rijden, dus liepen ze urenlang naast elkaar en ontdekten ze beetje bij beetje het vrijheidswerk.

In 2013 namen ze deel aan een showwedstrijd die ze wonnen. Dankzij deze wedstrijd kon Anne-Gaëlle nog een merrie uit het slachthuis redden: Albakane. 5 jaar, nog veel meer geredde paarden en ruim honderd shows later, deelt Anne-Gaëlle haar liefde voor haar paarden met ons tijdens haar shows door heel Europa.

 

Tijdens Animal Event is ze niet alleen met haar paarden te bewonderen, maar nemen ook haar honden deel aan de show!

 

Wanneer kun je Anne-Gaëlle vinden op Animal Event 2024?

Anne-Gaëlle is alle dagen te zien met haar spectaculaire show in de Farm Food Hondenpiste.