Harald en Jayden_1e plek NL_header

Blije Mooiste Hond(en) van Nederland

Drie weken geleden werd Golden Retriever Jayden tot Mooiste Hond van Nederland verkozen. Een deskundige jury beoordeelde de ingezonden filmpjes van de twaalf provinciewinnaars op interactie, contact en plezier tussen hond en baas. Jayden van baasje Harald Janssen uit Susteren werd als mooiste beoordeeld: “wat een fantastische hond! We waren hierin unaniem, deze hond heeft alles wat we zoeken in de Mooiste Hond van Nederland. Een verdiende tweede plek is er voor Aoife van baasje Rebecca de Kort uit Lelystad. Veel lof voor deze Dwergkees en de interactie met het baasje, gewoon een hondje waar je heel blij van wordt. Rayco van baasje Daisy Bouland uit Onderdendam maakt de top drie compleet. Deze Duitse Dog is heel sociaal naar zowel mensen als honden, echt een grote vriendelijke reus!”, aldus de jury.

Prijzenpakket
Alle finalisten hebben het mooie prijzenpakket van Farm Food Hondenvoeding met bokaal inmiddels ontvangen. Reden voor een berichtje met de reacties van de top drie:

Jayden en baasje Harald
“Natuurlijk had ik 29 oktober aangestipt in mijn agenda, want als je meedoet, dan hoop je natuurlijk ook op een leuk resultaat. Dat mijn Jayden nu de titel ‘Mooiste Hond van Nederland 2020’ mee mag dragen, ik kan het eerlijk gezegd nog niet helemaal bevatten. Sinds het lezen van de mail en het telefoontje met de uitslag, loop ik alleen maar te glunderen en ben onwijs blij en trots op mijn kleine reuzenbaby, want dat is één van zijn koosnaampjes. Bij deze wil ik dan ook graag iedereen bedanken die op mijn lieverd heeft gestemd in de eerste ronde en die mee heeft gewacht op de uitslag. Dank jullie wel allemaal en een dikke poot én lebber van Jayden erbij. We zijn in elk geval heel erg blij en weet ook dat Jayden met trots die titel gaat dragen. Het prijzenpakket dat we hebben ontvangen, met onder andere een groot bot, vond hij geweldig”, aldus een trotse Harald.

 

Aoife van baasje Rebecca
“Wauw, wat fantastisch dat Aoife uit al die honden is gekozen voor de tweede plek! Toen ik haar opgaf voor de competitie was ze net zes maanden oud. Wie had gedacht dat ze het zo ver zou schoppen. En wat een lieve woorden van de jury. Aoife, je spreekt het uit als “iefa” ;), gaat zich ook zeker laten zien op de eerst volgende Animal Event editie! Dat wordt ook meteen haar aller eerste Animal Event. Iedereen heel erg bedankt voor het stemmen op Aoife, we waarderen het enorm”, aldus Rebecca.

Rayco en baasje Daisy
“Voor de lol heb ik Rayco opgegeven voor Mooiste Hond van Nederland verkiezing. Ik zou het al geweldig gevonden hebben als hij alleen maar gemeente winnaar zou worden. Een lieve, prettig gestoorde, super enthousiaste Dog met een hart van goud. Ik ben zo trots op Rayco dat hij 3e van Nederland is geworden”, aldus Daisy.