fbpx

Animal Event partner Prins viert jubileum

Animal Event feliciteert haar partner Prins Petfood van harte met haar 60-jarig jubileum. Op 2 september is het precies 60 jaar geleden dat de heer Verkade startte met de productie van honden- en kattenvoeding. Prins Petfoods groeit in 6 decennia in productie, afzet en medewerkers. Toch vormt de filosofie van meneer Verkade nog altijd de basis van de organisatie. We zijn er trots op dat we als Animal Event samenwerken met dit prachtige familiebedrijf!  

 

Op Animal Event is Prins al jaren trouw aanwezig met een grote stand en organiseren ze tal van activiteiten zoals de Prins Cat Experience en de Prins workshops. Ook de Speeltuin, Graaftuin en Snuitgolf zijn onderdelen waar Prins elk jaar weer duizenden honden en hun baasjes blij mee maakt. In de stand vindt de Animal Event bezoeker een complete range Nederlandse kwaliteitsproducten voor alle leeftijden en leefstijlen. Eind jaren tachtig startte het adviesteam, dat later bekend wordt als het Prins CareTeam. Het kennisdelen kreeg in 2019 een vlucht toen de in 2013 gestarte opleidingenafdeling Edupet de Martin Gaus Academie overnam. Snel daarna volgden de Katten Academie, de Konijnen Academie en de Herpeten Academie. De specialisten van al deze partijen delen ook op Animal Event hun kennis met de bezoeker.

 

Prins werkt nog steeds met dezelfde eigenzinnigheid waarmee de grondlegger te werk ging: eerst een op maat advies, dan de juiste voeding; het resultaat wordt vervolgens zichtbaar in het welzijn van het dier. De missie van Prins is al zestig jaar om de consument tijdens iedere levensfase van het dier te begeleiden in het verbeteren van het welzijn van zijn hond of kat, met producten, adviezen en inspiratie. Vandaar ook de onveranderde merkbelofte: Prins. Meer dan voeding. Nieuwsgierig? Bezoek dan de Prins stand op Animal Event 2024!

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over Animal Event.

Interesse in: