20190503-123844-XX044376

Animal Event geannuleerd, online-versie in voorbereiding

Ondanks dat Animal Event ‘1,5 meter-proof’ gemaakt kon worden op basis van het protocol van de evenementenbranche, blijft de situatie onzeker. Deze onzekerheid maakt dat wij als organisatie, ondanks dat we er alles aan gedaan hebben om Animal Event 2020 in de lucht te houden, genoodzaakt zijn om het evenement alsnog te annuleren. Iedereen met tickets ontvangt komende maand het ticketbedrag terug.

‘Animal Event Online’
Ondanks dat het fysieke evenement geannuleerd moet worden, bieden wij alle huisdierenliefhebbers van Nederland en België een alternatief. Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereiding van ‘Animal Event Online’ op de beoogde datum in oktober. Hoe dit online evenement er uit zal komen te zien en op welke manier je hier als bezoeker bij ‘aanwezig’ kunt zijn, maken wij in de komende weken bekend.

Tickets
Heb je in de afgelopen periode een ticket gekocht voor Animal Event 2020? Dan ontvang je in de komende maand een bericht van Ticketpoint. Daarbij vindt er automatisch restitutie plaats van je ticketgelden.

Animal Event 2021
Uiteraard hopen wij volgend jaar alle huisdierliefhebbers weer te mogen verwelkomen op Animal Event 2021 op 7, 8 en 9 mei op onze vertrouwde locatie Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Voor nu wensen wij iedereen die op wat voor manier dan ook getroffen is door de gevolgen van het coronavirus enorm veel sterkte toe. Namens de organisatie van Animal Event, pas goed op jezelf en blijf gezond!