Header verplaatst Animal Event

Animal Event 2020 van mei naar oktober

In verband met de Corona-crisis heeft de organisatie van Animal Event de afgelopen weken hard gewerkt aan een passend alternatief voor de editie van 2020. Het festival voor dierenliefhebbers wordt verplaatst van begin mei naar 16, 17 en 18 oktober. Om de weersafhankelijkheid tot een minimum te beperken wordt er uitgeweken naar Autotron in Rosmalen, dat net als de Beekse Bergen onderdeel is van de Libéma groep. Autotron is een moderne en vooral sfeervolle evenementenlocatie met een parkachtig buitenterrein aan het water.

Locatie & programma
Animal Event maakt gebruik van het buitenterrein van Autotron in combinatie met drie grote hallen en meerdere congresruimtes. Met een eigen afslag aan de A59, nabij de A2 en de A50, is de bereikbaarheid van Autotron bijzonder goed. Ook met het openbaar vervoer (bus) is Autotron te bereiken. Je moet dan rekening houden met nog 5 minuten lopen voor je bij de evenementeningang bent.

De opzet van Animal Event blijft onveranderd. Nagenoeg het volledige programma en alle vertrouwde onderdelen verhuizen mee naar Autotron. Een mooie aanvulling is het ‘side event’ Dutch Pet Conference & Awards, het inspiratie- en netwerkevent voor professionals uit de dierenbranche, dat op zaterdag wordt geïntegreerd.

Tickets
Heb je al een kaartje gekocht voor Animal Event 2020? Geen zorgen, je ticket blijf geldig voor oktober. Je hoeft hier geen acties meer voor te ondernemen. Met je reeds ontvangen ticket kan je Animal Event bezoeken op een van de nieuwe dagen (16, 17 of 18 oktober) bij Autotron in Rosmalen.

Kan je helaas niet op een van de nieuwe datums, dan is restitutie ook mogelijk. Iedereen die een kaartje heeft gekocht, ontvangt via onze ticketpartij Ticketpoint een e-mail met daarin de mogelijkheid om de ticketgelden retour te ontvangen. Let op, restitutie is mogelijk tot en met 7 april 2020.

Meer informatie
Als organisatie begrijpen wij dat dit bericht wellicht vragen op roept, denk hierbij aan het vervolg van de Mooiste Hond verkiezing en de Beste Baas verkiezing. Wij werken deze weken ontzettend hard om de informatie rondom deze verkiezingen en andere programmaonderdelen zo snel mogelijk up-to-date te hebben. Mocht je dringende vragen hebben, dan zijn wij per mail bereikbaar (info@animal-event.nl).